Închide meniul

Florinel Coman, pus la zid după meciul României: „E numărul 1 la FCSB, dar la națională e foarte discret!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 13:07

Florinel Coman, pus la zid după meciul României: E numărul 1 la FCSB, dar la națională e foarte discret!”

Florinel Coman, pus la zid după meciul României

Florinel Coman, în timpul unui meci al naționalei/ Profimedia

Florinel Coman a fost pus la zid, după meciul României cu Irlanda de Nord. „Mbappe de România” a fost criticat de Marcel Răducanu, acesta afirmând să mijlocașul are evoluții foarte discrete la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost titular în amicalul cu Irlanda de Nord, încheiat la egalitate, scor 1-1. Acesta a fost schimbat în minutul 62, în locul său fiind trimis în teren Valentin Mihăilă.

Florinel Coman, pus la zid după meciul României

Marcel Răducanu a analizat prestația lui Florinel Coman, din partida cu Irlanda de Nord, și a tras concluziile. Fostul internațional consideră că mijlocașul strălucește doar la FCSB, și nu și când joacă sub tricolor.

Răducanu a mai precizat și faptul că în meciul internaționale, Florinel Coman nu convinge, mărturisind că acesta ar putea fi motivul pentru care încă nu a prins un transfer de vis în străinătate.

„E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei (n. red. FCSB). Dar când vine la națională e foarte discret.

Reclamă

Internațional văd că nu convinge și asta explică și de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei”, a declarat Marcel Răducanu, conform gsp.ro.

România se pregătește acum pentru duelul de senzație cu Columbia. Partida amicală va fi marți, de la ora 21:30, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu în România – Columbia

Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu că merită la EURO 2024 în duelul de senzaţie România – Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Chiar dacă are cifre impresionante la FCSB, „Mbappe” nu e sigur că va fi pe lista finală a selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a fost un meci reușit, am întâlnit o echipă grea, ne-a închis foarte bine, s-a apărat, așa că ne-a fost greu. Cu echipele care joacă fotbal putem arăta altceva.

Cred că ne incomodează (n.r. echipele agresive) pentru că trebuie să facem un joc pozițional foarte bun, trebuie să-i desfacem, să plimbăm mingea mult mai mult decât am făcut-o în această seară.

Trebuie să arătăm că suntem pregătiți să fim la Euro, nu cred că-i nimeni „bătut în cuie”. Am revăzut meciul cu Elveția și nu se compară deloc cu ce am arătat în această seară.

A fost o atmosferă bună, un meci amical. Am văzut la meciul cu Elveția cum au venit oamenii la stadion și cum au fost alături de noi. Le mulțumim că fac sacrificii pentru a veni la stadion să ne vadă„, a declarat Florinel Coman după România – Irlanda de Nord 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și