Închide meniul

„Nu-i nimeni ‘bătut în cuie’ pentru EURO”. Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu în România – Columbia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 10:23

„Nu-i nimeni bătut în cuie pentru EURO. Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu în România – Columbia

Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu în România - Columbia

Florinel Coman, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Florinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu că merită la EURO 2024 în duelul de senzaţie România – Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Chiar dacă are cifre impresionante la FCSB, „Mbappe” nu e sigur că va fi pe lista finală a selecţionerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel a fost titular în amicalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, de pe Arena Naţională. Edi Iordănescu l-a scos din teren după o oră de joc şi l-a înlocuit cu Valentin Mihăilă.

lorinel Coman speră să-l convingă definitiv pe Edi Iordănescu în România – Columbia

Nemulţumit de meciul făcut de tricolori, Florinel Coman e convins că nimeni nu poate fi convins că va fi prezent la EURO 2024.

Nu a fost un meci reușit, am întâlnit o echipă grea, ne-a închis foarte bine, s-a apărat, așa că ne-a fost greu. Cu echipele care joacă fotbal putem arăta altceva.

Cred că ne incomodează (n.r. echipele agresive) pentru că trebuie să facem un joc pozițional foarte bun, trebuie să-i desfacem, să plimbăm mingea mult mai mult decât am făcut-o în această seară.

Reclamă

Nu a fost un meci bun oricum, dar este prima echipă care se închide așa și ne lasă să jucăm. Avem timp, avem multe de învățat până la Euro să ajungem în cea mai bună formă. Nu putem să ne luăm după un singur meci.

Trebuie să arătăm că suntem pregătiți să fim la Euro, nu cred că-i nimeni „bătut în cuie”. Am revăzut meciul cu Elveția și nu se compară deloc cu ce am arătat în această seară.

A fost o atmosferă bună, un meci amical. Am văzut la meciul cu Elveția cum au venit oamenii la stadion și cum au fost alături de noi. Le mulțumim că fac sacrificii pentru a veni la stadion să ne vadă„, a declarat Florinel Coman după România – Irlanda de Nord 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Nord-irlandezii au deschis scorul în minutul 7, prin Reid, în timp ce Dennis Man a restabilit egalitatea superb, în minutul 23. Pentru România urmează super-meciul de verificare cu Columbia, care va avea loc la Madrid şi va fi LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători români. Atacantul liderului din Liga 1 are 14 goluri şi 8 pase decisive în această ediţie de campionat.

Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!”

Edi Iordănescu a anunţat că Horaţiu Moldovan va fi titular cu Columbia, chiar pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei sale de club. De asemenea, Edi Iordănescu a avut şi un mesaj direct pentru Ianis Hagi.

Un test foarte util pentru noi, pentru staff, pentru echipă. Ne aşteptam ca adversarul să fie foarte arţăgos. M-am bucurat că au tratat foarte serios meciul. Nu am ce să reproşez echipei. Nu e o surpriză pentru că am avut un joc dificil din toate punctele de vedere. Singurul reproş pentru ei e că au fragmentat jocul şi au tras foarte mult de timp. Ne doream să avem mai multă cursivitate. Cu siguranţă că nu puteam să jucăm cu aceeaşi echipă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fie foarte clară strategia. Au fost lucruri care nu au funcţionat.

Am vrut să facem anumite ajustări şi corecţii. Şi în plan individual am încercat să găsim răspunsuri. Lucrurile pe care le-aş fi vrut diferit erau să avem o altă consistenţă, un alt ritm la circulaţia mingii, mai multă mobilitate. Nu am găsit spaţii între linii, cu atât mai în spatele linii de fund. Dar asta nu scuză, trebuie să găsim soluţii. Sunt convins că în meciul cu Columbia, o echipă de un cu totul alt nivel, vom mai primi răspunsuri.

Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate. Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat. Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și