Închide meniul

FRF, fără soluţii după refuzul lui Dan Petrescu! Acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Burleanu: „Oamenii serioşi nu se duc la drum cu oricine”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 8:26

FRF, fără soluţii după refuzul lui Dan Petrescu! Acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Burleanu: „Oamenii serioşi nu se duc la drum cu oricine

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

  • FRF, fără soluţii după refuzul lui Dan Petrescu
  • Acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Burleanu

FRF a primit refuzuri pe bandă rulantă. După ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul, Răzvan Lucescu, Gică Hagi, dar şi Dan Petrescu au negociat cu Răzvan Burleanu, dar au preferat să nu vină la echipa naţională. Acum, singura soluţie rămasă pare a fi Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF, fără soluţii după refuzul lui Dan Petrescu

Florin Prunea, contestatar dur al actualei conduceri a FRF, iese la atac. Era convins că Dan Petrescu va refuza oferta lui Răzvan Burleanu. Mai mult, Prunea este convins că nici Edi Iordănescu nu va veni la echipa naţională. „Cum să semneze Dan Petrescu? El este la un club structurat cum trebuie. Credeți că un președinte de federație poate aștepta 20 de zile după un antrenor ca să semneze? Asta arată că avem un antrenor slab! La un moment dat au fost liberi Hagi, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Olăroiu, Șumudică… atunci trebuia angajat un antrenor, dacă voiai cu adevărat să angajezi un antrenor!

Nu cred că Edi Iordănescu va intra în cursa pentru postul de selecționer. El e băiat serios, a plecat de la un club după ce a câștigat campionatul! Oamenii serioși nu se duc la drum cu oricine. Edi Iordănescu este antrenor, el a confirmat, respiră fotbal, a avut performanțe. Cu Boloni a mai vorbit cineva? Neluțu Varga, când l-a readus pe Petrescu la CFR, a mers la Dubai și nu a plecat de acolo până când Petrescu nu a acceptat să vină. Asta înseamnă conducător adevărat!”, a spus Florin Prunea, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi

După ce a încasat refuzuri pe bandă rulantă, FRF este foarte aproape de a apela la varianta Adrian Mutu, deşi s-ar mai încerca şi pista Edi Iordănescu, liber de contract după despărţirea de vicecampioana FCSB. Pe lista Comisiei Tehnice a FRF s-a mai aflat şi Adrian Ursea, dar sunt şanse mici ca acesta să ajungă selecţioner.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii