Închide meniul

Gabi Balint a început să cânte, în direct la TV: „Vorba unui cântec: avem valoare, avem de toate, dar n-avem fotbal”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2022, 21:25

Gabi Balint a început să cânte, în direct la TV: „Vorba unui cântec: avem valoare, avem de toate, dar n-avem fotbal

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint a început să cânte, în direct la TV, când a vorbit despre situaţia actuală de la naţionala României. Fostul internaţional nu s-a putut abţine şi a lansat o ironie la adresa situaţiei în care se află naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Gabi Balint a spus că România duce şi lipsă de antrenori şi că, în acest moment, nu mai înţelege nimic din ceea ce înseamnă naţionala României.

Gabi Balint a început să cânte, în direct la TV

Vorba unui cântec: avem valoare, avem de toate, dar n-avem fotbal. Nu prea avem antrenori. Am zis în general, nu am zis de Edi Iordănescu în special. Nu mai înţleg nimic din ce înseamnă echipa naţională a României.

Nu avem jucători care să se detașeze cumva de ceilalți jucători. Avem jucători pasibili de convocare, dar azi e în formă, mâine nu mai e. E greu să găsim 12-14 jucători pe care să ne bazăm. Asta e problema mare la echipa națională. Avem și valoare puțină. Daum nu cunoștea nimic despre fotbalul românesc, apoi ceilalți trei nu au avut experiență. E echipa națională, e diferit. Au antrenat puțin.

Echipa națională trebuie să aibă antrenor cu experiență, care să ajungă repede la o tactică adecvată. Rădoi a adus mai mult de 50 de jucători. Nu mai înțeleg nimic din ce înseamnă echipa națională. A fost atât circ cu Boloni. Acum zice Stoichiță că ne place continuitatea și vrem să câștigăm cu Edi. Foarte bine, dar de ce ai mai făcut circul ăla cu Boloni? Nu l-au vrut și au recurs la circul ăla ieftin„, a fost discursul fabulos al lui Gabi Balint la digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, discurs – eveniment despre situaţia naţionalei României

Gică Hagi a avut un discurs dur înainte de România – Bosnia. „Regele” este de părere că fotbalul românesc are nevoie de o „revoluţie” totală pentru a produce rezultate.

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar patru puncte obţinute. Gică Hagi este de părere că naţionala nu se poate lupta de la egal la egal cu forţele Europei până când nu va fi construită o nouă echipă.

„Nimic nu e imposibil în viaţă şi se poate. E un moment greu şi avem nevoie de succes. Jucătorii lor sunt de lot naţional. Unii fac diferenţa. Trebuie să avem grijă. Trebuie să câştigăm şi să jucăm bine. Neapărat să vedem poarta în ultimii 30 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec e un jucător care depinde foarte mult de echipă. Echipa câştigă meciurile. Cheia este să construieşti. E greu să acceptăm realitatea. E un singur lucru la care trebuie lucrat. Trebuie construită o echipă foarte bună.

O să râdeţi, dar nu pot să repet. Depinde de selecţii. Dacă era simplu, o făcea oricine. Va fi destul de complicat. Fotbalul românesc e într-o zonă dificilă. Nu sunt pe placul tuturor. Există calitate mare, dar noi nu putem să vorbim despre asta. Există jucători talentaţi, cu un potenţial enorm. Trebuie să câştige meciurile. Stăm şi vorbim…”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu: „Trebuie să muncim mult, indiferent cine va fi selecţioner!”

Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă înainte de România – Bosnia. Fostul mare internaţional a avut un mesaj clar pentru şefii FRF, cărora le-a transmis că Edi Iordănescu trebuie să rămână pe banca echipei naţionale.

România – Bosnia, ultima partidă a „tricolorilor” din actuala ediţie de Liga Naţiunilor, se va disputa în această seară în Giuleşti. Naţionala lui Edi Iordănescu luptă pentru evitarea retrogradării în Liga C, iar Ilie Dumitrescu este optimist.

„Au fost momente bune de joc. A fost o schimbare de abordare. Am avut realizări, reacţie. N-am bătut Finlanda, dar am fost aproape. Este perioada în care Edi Iordănescu îşi va pune amprenta. Este nevoie de un rezultat pozitiv în aceasta seară şi de continuitate, indiferent cine va fi selecţioner.

Trebuie să pornim la un proiect pe termen lung, nu pe termen scurt. Trebuie să muncim foarte mult. Văd un progres şi în campionatul nostru. Selecţia este responsabilitatea selecţionerului. Există inteligenţă şi maturitate în orice moment. Este nevoie de mulţi jucători cu personalitate!”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și