Închide meniul

Germania – România 2-1 | Basarab Panduru, reverență în fața „tricolorilor” lui Mirel Rădoi: „Toată lumea a fost incredibilă! Meciul ăsta trebuie să schimbe fața echipei naționale!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 8:23

Germania – România 2-1 | Basarab Panduru, reverență în fața „tricolorilor lui Mirel Rădoi: „Toată lumea a fost incredibilă! Meciul ăsta trebuie să schimbe fața echipei naționale!

România și-a aflat adversarii din UEFA Nations League

Profimedia

Basarab Panduru, reverență în fața „tricolorilor” lui Mirel Rădoi

Basarab Panduru admiră atitudinea „tricolorilor” de la Hamburg și speră ca aceștia să arate la fel și în următoarele meciuri. Pentru România urmează „finala” cu Armenia de pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vreau să-l felicit pe Rădoi şi pe jucători. Toată lumea a fost incredibilă! Prima repriză a fost una cum rar mi-a dat să văd. Toţi au jucat pentru echipă, iar dacă noi înţelegem din seara asta că doar aşa putem face rezultate, suntem pe drumul cel bun.

Am văzut o atitudine pe care nu aş vrea să nu o mai văd. Mă supăr dacă nu o mai văd! Dacă văd că ne întoarcem iar la „individual”, fiecare pentru el, să dea gol, n-am învăţat nimic din meciul ăsta. Meciul ăsta ar trebui să ne ducă pe drumul corect. Trebuie să schimbe faţa echipei naţionale.

În prima repriză nu le-am dat spaţii, nu i-am lăsat pe Goretzka şi Kimmich să vină lângă careu. Rădoi i-a studiat foarte bine, totul a fost perfect în prima repriză. A început repriza a doua, după care cred că era şi normal, nu puteam să ţinem acelaşi ritm.

Am făcut risipă de tot în prima repriză. L-am văzut pe Ianis care îl face pe Kehrer să nu ştie unde e, apoi îl driblează pe Rudiger şi şut cu şpiţul. A jucat pentru echipă apoi. Am pierdut poate nemeritat, chiar dacă au avut câteva ocazii mari. Nu ştiu cât de obosiţi ieşim şi cât plătim pentru efortul depus”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomosport.ro.

Reclamă

Germania – România 2-1 | Muller a distrus speranțele unui egal istoric pentru tricolori

Germania – România 2-1. Tricolorii lui Mirel Rădoi au făcut un meci uriaș, dar s-au văzut în final învinși. Situția în grupă este mai complicată ca niciodată după această seară nebună.

România a început foarte curajos meciul cu Germania și a deschis scorul după doar 9 minute, prin Ianis Hagi. „Prințul” i-a dat mingea printre picioare lui Rudiger și l-a învins pe ter Stegen cu șut devastator la colțul lung. Înainte de golul lui Hagi, nemții au avut un penalty refuzat de VAR.

În partea a doua, Hansi Flick i-a aruncat în luptă pe Muller și Havertz, iar jocul nemților s-a schimbat radical. România nu s-a mai apropiat de careul lui ter Stegen, iar Germania a lovit de două ori, prin Gnabry și Muller, în minutele 52 și 82.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 2-1 pentru Germania, care este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte. Pe locul secund este Macedonia de Nord, iar podiumul e completat de Armenia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și