Închide meniul

Germania – România 2-1 | Reacția lui Hansi Flick, după victoria chinuită în fața tricolorilor. „Așa i-am învins!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 octombrie 2021, 0:29

Germania – România 2-1 | Reacția lui Hansi Flick, după victoria chinuită în fața tricolorilor. „Așa i-am învins!

Hansi Flick, după Germania - România 2-1

Profimedia

„Mă bucur că am câștigat jocul. I-am învins cu un joc și o atitudine care inspiră. După ce ai primit un gol, trebuie să revii și să-ți arăți forța. Am făcut asta astăzi!„, a spus Hansi Flick, citat de Bild.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flick a ajuns la patru victorii din tot atâtea meciuri oficiale la cârma Germaniei. Cu el pe bancă, Germania are un golaveraj zdrobitor, 14-1.

Germania – România 2-1

România a început foarte curajos meciul cu Germania și a deschis scorul după doar 9 minute, prin Ianis Hagi. „Prințul” i-a dat mingea printre picioare lui Rudiger și l-a învins pe ter Stegen cu șut devastator la colțul lung. Înainte de golul lui Hagi, nemții au avut un penalty refuzat de VAR.

Germania a atacat apoi în valuri careul lui Florin Niță, dar România a rezistat eroic în prima repriză. Elevii lui Rădoi puteau chiar să intre cu un avantaj de două goluri la pauză, dar lovitura de cap a lui Adrian Rus s-a dus puțin pe lângă poartă.

În partea a doua, Hansi Flick i-a aruncat în luptă pe Muller și Havertz, iar jocul nemților s-a schimbat radical. România nu s-a mai apropiat de careul lui ter Stegen, iar Germania a lovit de două ori, prin Gnabry și Muller, în minutele 52 și 81.

Reclamă

S-a terminat 2-1 pentru Germania, care este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte.

În aceeaşi grupă, Islanda a remizat cu Armenia, scor 1-1 (goluri Johannesson ’77 / Hovhannisyan ’35) şi Liechtenstein a pierdut cu 0-4 confruntarea cu Macedonia de Nord (goluri Velkoski ’39, Alioski ’66 – penalti, Nikolov ’74, Churlinov ’83).

Cum arată clasamentul în grupa României

1. Germania 18 puncte
2. Macedonia de Nord 12 puncte
3. Armenia 12 puncte
4. România 10 puncte
5. Islanda 5 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Germania – România 2-1
  • Reacția lui Hansi Flick

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și