Închide meniul

Gică Hagi, chemat să iasă în față după ce a refuzat naționala României: ”Trebuie să lămurească această problemă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 8:53

Gică Hagi, chemat să iasă în față după ce a refuzat naționala României: ”Trebuie să lămurească această problemă”

Gică Hagi, în timpul unui interviu

Hepta

”Eu cred că Gică trebuie să lămurească această problemă pentru că el a ieșit cel mai șifonat și trebuie să vină cu explicații. Toată lumea l-a cerut și îl cere în continuare, e omul care poate reconstrui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El îi cunoaște pe copiii ăia și cum se mișcă și cum respiră. El trebuie să o lămurească, sunt convins că o va face”, a spus Florin Prunea, citat de prosport.ro.

Dănuț Lupu îl acuză și el pe Gică Hagi

Hagi a fost pus la zid de Dănuț Lupu pentru această decizie de a refuza naționala.

”Uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice. Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el. Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie?

Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer. Haideți să fim serioși, Gică! Dacă voiai, păi atunci veneai. Naționala nu se refuză. Însă, vă mai spun încă o dată că el nu a vrut de la început să vină și a picat în plasa altora, deoarece nu se aștepta să fie sunat.

Reclamă

Dar, de acum cred că e mai bine să urle doar pe la el la Academie, că a refuzat să devină selecționerul României când a fost pus la treabă. Iar, dacă mă întrebi pe mine, eu consider că oricum proiectul lui, cel de patru ani, este bun poate doar la Academia lui, la FRF nu merge”, a spus Dănuț Lupu, potrivit sport.ro.

Explicațiile lui Gică Hagi după ce a refuzat echipa națională

Gică Hagi a confirmat faptul că Răzvan Burleanu i-a propus să preia echipa naţională. Preşedintele FRF i-a propus un proiect pe 4 ani.

„Da, ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. Încă de la început, lucrurile erau clare. Sunt acţionar majoritar şi nu aş putea să fiu în altă parte. Ar fi fost foarte multe speculaţii. Am stat două ore împreună. Nu a existat nicio cale în care ar fi putut să mă schimbe în situaţia de faţă. Nu ştiu, sunt lucruri total diferite.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o discuţie, dar eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să am obiective clare, iar acesta este să devin cel mai bun. Am şi eu dreptul de a spune părerea mea. A fost o situaţie, lucrurile sunt simple. Eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile aşa cum le gândescu eu. Asta a fost, vom vedea ce va fi în viitor. Eu vreau să am parteneri. Atât trebuie să îi spunem. Să îi mulţumim că s-a gândit la mine, dar nu se poate”, a spus Gică Hagi.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Recomandări
  • Răzvan Burleanu i-a oferit lui Gică Hagi un proiect pe 4 ani la naționala României
  • Motivele pentru care Hagi l-a refuzat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și