Închide meniul
Video

Gică Hagi, emoţionat după meciul de adio al Generaţiei de Aur: „De vină sunt mămica și tăticu”

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2024, 10:32 / Actualizat: 27 mai 2024, 16:31

Reclamă

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci -Hepta

Gică Hagi a vorbit vizibil emoţionat după meciul de adio al „Generaţiei de Aur”, câştigat cu 3-2 în faţa Stelelor Lumii, conduse de Jose Mourinho, pe Arena Naţională, cu o asistenţă record de 54.967 de spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Noi am jucat fotbal pentru suporteri, așa cum am jucat întotdeauna! Până la urmă publicul a fost iar langa noi, ne-au susținut mereu performanțele și e greu pentru noi să uităm asta. Am văzut foarte mulți copii în tribună, asta inseamnă că noi am făcut ceva, înseamnă că lumea nu ne uită.

Gică Hagi, emoţionat după meciul de adio al Generaţiei de Aur

De fotbal e ușor să vorbești, e mai greu să-l joci. Chiar dacă mulți suntem antrenori, a fost o zi bună pentru noi și trebuie să folosim aceste lucruri.

De vină sunt mămica și tăticu că m au adus pe lume și mi-au dat acest har. Au fost mai blânzi adversarii, Maicon e ceva de n-am văzut, zici că joacă și acum fotbal! Toți vor să câștige! Aici au fost foarte mulți campioni, toți am fost campioni, dar vârsta își spune cuvântul!”, a spus Hagi.

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

Reclamă
Reclamă 4

”Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:25

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor” de la EURO 2024

12:17

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! „Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

11:50

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma: „Becali nu a acceptat”

11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și