Închide meniul

Gică Hagi, propus la echipa naţională de Anghel Iordănescu: „Numai el s-a bătut! Visează la tricoul naţionalei!” „Tata Puiu”, dezamăgit de fotbalul românesc: „Ne batem joc de antrenori”

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 10:33

Gică Hagi, propus la echipa naţională de Anghel Iordănescu: „Numai el s-a bătut! Visează la tricoul naţionalei! „Tata Puiu, dezamăgit de fotbalul românesc: „Ne batem joc de antrenori

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi va reveni pe banca tehnică

  • Gică Hagi, propus la echipa naţională de Anghel Iordănescu
  • „Tata Puiu”, dezamăgit de fotbalul românesc

 

Gică Hagi, propus la echipa naţională de Anghel Iordănescu. „Tata Puiu” este de părere că „Regele” ar trebui să fie succesorul lui Mirel Rădoi la cârma naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, propus la echipa naţională de Anghel Iordănescu: „Visează la tricoul naţionalei!”

Fostul selecţioner este dezamăgit de fotbalul românesc şi susţine că „greii” din fotbalul românesc nu sunt trataţi cu respect.

„Noi visăm frumos. Trebuie să înțelegem odată pentru totdeauna că, dacă facem negustorie cu jucători, avem nevoie de performanță. Avem nevoie să ne calificăm cu naționala, să facem performanță la nivel de club. Avem nevoie să nu ne mai batem joc de antrenorii români.

Reclamă

Uitați-vă că unii stau pe margine și nu au echipă. Mă refer la Hagi, dar o să îmi spuneți că nu vrea el. Poate că nu vrea el, dar numai el s-a bătut. Nu cred că e normal ca Dan Petrescu să stea fără echipă și niciun club din România să nu-l caute, nu e normal să-l ai pe Olăroiu prin țară și să nu alergi după el. Nu-și permit? Păi sunt oameni realizați. Dacă îl aduci pe Hagi la națională, vă spun eu că nu o să fie pretențios deloc, pentru că nu visează decât la tricoul naționalei.

Mă refer la faptul că FCSB termină pe locul 2 și dă afară antrenorul, Craiova termină pe 3, câștigă Cupa și caută antrenor, CFR Cluj ia campionatul și Supecupa și nu ajunge la o înțelegere cu fostul antrenor, nici măcar nefiind vorba de bani. Toate astea cântăresc enorm vis-a-vis de imaginea fotbalului nostru”, a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Mandatul lui Mirel Rădoi la naţională se apropie de final! Gabi Balint e categoric: „Va trebui să plece în septembrie!”

Mandatul lui Mirel Rădoi la naţională se apropie de final. După eşecul cu Anglia, România a înregistrat patru eşecuri consecutive. Gabi Balint este de părere că actualul selecţioner trebuie schimbat în septembrie dacă naţionala nu va obţine rezultate.

„Rădoi e încăpățânat, nu se va schimba, așa s-a format el ca antrenor. Dar vreau să știu ce și-a propus și ce i-a reușit. Dacă și-a propus să debuteze jucători, a reușit, sunt vreo 4, dacă și-a propus să dea mai multe goluri decât adversarul, nu i-a ieșit deloc.

În septembrie, nu mai trece nimeni cu vederea rezultatele astea, toată lumea îi va spune că nu se mai poate dacă nu vor mai fi șanse la calificare, cred că nici el nu va dori să rămână. Va trebui să plece imediat, trebuie să-i dai șanse altui antrenor ca să pregătească cealaltă campanie”, a spus Gabi Balint la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”