Închide meniul

Gică Hagi s-a amuzat când a auzit comparaţia cu Ianis Hagi şi a avut o reacţie memorabilă: „Atunci să ajungem în sferturi!”

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 21:35

Reclamă
Gică Hagi s-a amuzat când a auzit comparaţia cu Ianis Hagi şi a avut o reacţie memorabilă: „Atunci să ajungem în sferturi!

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi s-a amuzat când a auzit comparaţia cu Ianis Hagi şi a avut o reacţie memorabilă. România a obţinut calificarea la EURO 2024, după victoria cu 2-1 în faţa Israelului. Golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi, fiul fostului decar al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 30 de ani, România obţinea calificarea la Cupa Mondială din 1994, după o victorie memorabilă cu Ţara Galilor, la Cardiff. „Tricolorii” se impuneau tot cu 2-1, într-un meci în care a marcat Gică Hagi, tatăl lui Ianis.

Gică Hagi s-a amuzat când a auzit comparaţia cu Ianis Hagi şi a avut o reacţie memorabilă

Ianis Hagi îi calcă pe urme tatălui său, după golul marcat în victoria cu Israel. România a obţinut calificarea la EURO, după succesul cu 2-1, golul care a adus victoria fiind înscris de fiul fostului decar al naţionalei.

Întrebat de comparaţia dintre golul său din meciul cu Ţara Galilor şi reuşita lui Ianis din meciul cu Israel, Gică Hagi s-a amuzat şi a declarat că se aşteaptă ca România să ajungă cel puţin până în semifinalele Campionatului European organizat de Germania vara viitoare.

„Dacă tot facem comparaţii, trebuie să ajungem la EURO cel puţin în sferturile de finală (n.r. râde).

Reclamă

Sunt lucruri care se întâmplă dacă munceşti, crezi în tine. Munca face diferenţa, să crezi în potenţialul tău. După aceea, lucrurile se întâmplă, dar trebuie provocate de tine”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale după ce a marcat golul care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale după ce a marcat golul care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024. Fiul „Regelui” Gică Hagi a avut o nouă reacţie impresionantă după victoria obţinută, împotriva Israelului, în Ungaria.

Mijlocaşul de 25 de ani al tricolorilor le-a transmis fanilor că îi aşteaptă în tribunele Arenei Naţionale, ca să sărbătorească împreună cu ei marea performanţă. Va fi o atmosferă de senzaţie la meciul România – Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Am visat momentul ăsta de când am dat prima oară cu piciorul într-o minge. Am știut că, dacă voi ajunge fotbalist, cea mai mare mândrie ar fi să îmbrac tricoul naționalei, iar cea mai mare bucurie – să reprezint România la un turneu final.

Acum 5 ani am primit această responsabilitate și am îmbrăcat tricoul României pentru prima dată, iar astăzi sunt calificat cu echipa națională la Campionatul European. Realitatea bate visul.

Le mulțumim celor care au crezut în noi și generațiilor anterioare care ne-au arătat drumul spre astfel de performanțe. Ne întâlnim marți pe Arena Națională, apoi ne vedem în Germania. Mergem la Euro, România!„, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe reţelele sociale.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și