Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024: „Este motivat și arată foarte bine!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 23:23 / Actualizat: 8 februarie 2023, 20:05

Gică Popescu a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024: Este motivat și arată foarte bine!”

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

  • Gică Popescu a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta sâmbătă, 25 martie, în preliminariile EURO 2024, în deplasare, împotriva reprezentativei Andorrei.

Gică Popescu a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024

Gică Popescu susține că Denis Alibec este un pretendent pentru postul de atacant al echipei naționale. Acesta a vorbit la superlativ despre vârful Farului Constanța, care se află într-o formă foarte bună.

Reclamă

„Ne bucurăm că a avut această explozie de formă la noi. Se simte foarte bine. Îi place sistemul de joc pe care îl avem, jucăm foarte ofensiv. Este motivat, aleargă mult, arată foarte bine și din punct de vedere fizic. Ne-am dori să continue mult timp la Constanța.

Fără doar și poate, poate fi unul dintre jucătorii titulari ai echipei naționale. Alibec sigur este unul dintre potențialii număr 9 ai naționalei”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

10 goluri și 4 pase decisive a dat Denis Alibec, în 18 partide bifate pentru Farul Constanța.

Denis Alibec a fost transferat de Farul, în vara anului trecut, liber de contract, de la Kayserispor. Potrvit site-ului transfermarkt.com, Denis Alibec este cotat la 900.000 de euro.

Gică Popescu: „Avem probleme peste tot la echipa națională!”

Totodată, Gică Popescu a vorbit despre lipsa de rezultate a echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi avem probleme peste tot la echipa națională. Din păcate, echipa națională este într-o lipsă de rezultate de ceva timp. Nu reușește să-și recalibreze jocul, rezultatele sunt negative. Sperăm ca, la un moment dat, toate aceste lucruri să dispară și să avem o nouă echipă națională capabilă să facă rezultate.

Ca de fiecare dată, începem cu speranțe (n.r. prelimineriile pentru EURO 2024), dar sper să nu rămânem și de data aceasta cu ele. Nu avem decât să credem în echipa națională. Asta este datoria noastră, suntem români. Vine echipa națională și ne dorim ce e mai bine pentru ea”, a mai spus Gică Popescu.

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna

Recent, Gabi Tamaș, noul jucător al Concordiei Chiajna, a declarat că își dorește să mai îmbrace tricoul echipei naționale, deși are 39 de ani.

(Reporter: Te mai gândeşti la naţională sau ţi-ai luat gândul?) Gândul de la naţională niciodată nu poţi să ţi-l iei. Cât joci fotbal? Ţi-l iei după aia, când te laşi. Dacă s-a mers pe schimbarea echipei naţionale, nu ai ce să spui (n.r. despre faptul că nu a fost convocat). Cu toate că ai putea să spui că eram în formă, jucam bine. Eu dacă aş fi fost selecţionerul echipei naţionale luam cei mai în formă jucători de la momentul respectiv. Pentru că îmi trebuie rezultate de acum, nu din 3-4 ani. Acum ai meciurile oficiale!

Dacă nu aduci cei mai în formă jucători, echipa naţională pierde. Cine sunt cei mai în formă, să-i aducă. Ei trebuie să analizeze toate criteriile şi să vadă dacă au nevoie de jucătorii de acolo. Dacă faci puţin mai mult decât celălalt, eu zic că merită un jucător să fie chemat, gen Săpunaru.

Pe mine mă chemi, vin, nu mă chemi, nu vin. Ce mare scofală, şi aşa am fost cam des pe acolo”, a declarat Gabi Tamaș, recent, în cadrul unei conferințe de presă.

România luptă, în direct, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Reclamă

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”