Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu, concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0: „Ne facem situații după ureche”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 23:54

Gică Popescu, concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0: Ne facem situații după ureche”

Gică Popescu, concluzie tranșantă după Belarus - România 0-0

Captură Antena 1

Gică Popescu a tras o concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0. Fostul internațional a analizat prestația „tricolorilor”, din partida de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Analistul Antenei 1, de la meciurile echipei naționale, a vorbit despre egalul dintre Belarus și România, din cadrul partidei de pe stadionul lui Ujpest. Partida a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Popescu, concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0. Ce a spus despre prestația „tricolorilor”

În cadrul partidei de la Budapesta, „tricolorii” lui Edi Iordănescu au făcut o primă repriză sub așteptări, în care nu au reușit să fie periculoși la poarta selecționatei din Belarus. În cadrul reprizei secunde, jucătorii echipei naționale au avut o prestație mai bună, dar care nu le-a permis să se întoarcă de la Budapesta cu toate cele 3 puncte.

După meci, expertul Antena 1, Gică Popescu, a vorbit despre egalul dintre Belarus și România și a analizat prestația „tricolorilor”, care nu au reușit să urce pe primul loc în grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024.

„Din păcate nu am reușit să câștigăm, am pierdut 2 puncte în urma unui joc în care am încercat să atacăm. Am avut ocazii prin Alibec, Stanciu. Am mai avut încă două situații, după care echipa noastră s-a stins în prima repriză. A doua repriză am început-o bine, însă senzația pe care am avut-o este că toate aceste situații le facem după ureche. Aceste mișcări ale jucătorilor de bandă care aglomerează zona centrală fără o mișcare în profunzime. Este unul dintre lucrurile proaste pe care le au jucătorii noștri. Nu joacă pentru ceilalți

Reclamă

Este un joc modest, chiar dacă am avut posesia, ne-am creat situații, nu foarte clare, dar în afară de atacul lui Stanciu din minutul 10 nu am avut ocazii prea mari.

Senzația pe care o am eu este că toate ocaziile pe care le facem vin în urma calității individuale a jucătorilor. Nu avem o idee de joc, totul este lăsat la îndemâna jucătorilor. Nu văd ceva colectiv, totul este în urma abilităților jucătorilor din compartimentul ofensiv, chiar dacă au calitate, totul este individual. Ar trebui să avem o idee comună, de cum să atacăm.

Nu ne-a împiedicat gazonul, am ajuns de foarte multe ori în preajma careului de 16 metri, dar totul era haotic, fără să avem ceva gândiri care să pună în evidență jucătorii noștri. Am trimis de foarte multe ori balonul din părțile laterale în careu fără să avem un jucător cu calități în jocul aerian”, a spus expertul Antena 1, după Belarus – România 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ce note au primit jucătorii echipei naționale, după egalul cu Belarus. Denis Drăguș, remarcat de către specialiști

După o primă repriză sub așteptări făcută de către „tricolorii” lui Edi Iordănescu, singurul jucător care a fost remarcat de către specialiști a fost Denis Drăguș, care a avut câteva acțiuni periculoase în apropierea porții apărate de Ignatovich. Atacantul lui Gaziantep a fost schimbat în minutul 77 al duelului, iar în locul lui a intrat Louis Munteanu.

În repriza a 2-a, prima reprezentativă a României a avut mai multe ocazii la poarta Belarusului, iar, chiar dacă nu au reușit să obțină cele 3 puncte, jucătorii convocați la echipa națională au primit note bune din partea celor de la sofascore.ro.

Potrivit specialiștilor, cel mai bun jucător al echipei naționale a fost Andrei Rațiu, de la Rayo Vallecano, care a primit nota de 7,6, după prestația de pe stadionul lui Ujpest, din Budapesta.

Iată notele obținute de către jucătorii României, după egalul cu Belarus:

  • Horațiu Moldovan – 7,5
  • Nicușor Bancu – 7,0
  • Andrei Burcă – 7,4
  • Radu Drăgușin – 7,4
  • Andrei Rațiu – 7,7
  • Vladimir Screciu – 6,7
  • Denis Drăguș – 7,5
  • Nicolae Stanciu – 7,6
  • Răzvan Marin – 7,2
  • Dennis Man – 7,4
  • Denis Alibec – 7,0

Jucătorii care au intrat pe parcurs au primit următoarele note:

  • Olimpiu Moruțan – 7,3
  • Ianis Hagi – 6,9
  • Louis Munteanu – 6,6
  • Valentin Mihăilă – 6,7
  • Darius Olaru 6,6
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și