Închide meniul

Gică Popescu, discurs manifest despre jucătorii din naţionala României: „Dacă nu faceţi asta, nu veţi fi niciodată fotbalişti de top!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 13:30 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:50

Gică Popescu, discurs manifest despre jucătorii din naţionala României: „Dacă nu faceţi asta, nu veţi fi niciodată fotbalişti de top!

Gică Popescu este fostul fundaş al naţionalei României

Gică Popescu şi Ionuţ Lupescu, la un eveniment pe Arena Naţională / Hepta

Gică Popescu a avut un discurs manifest despre jucătorii din naţionala României. „Baciul” a tras un semnal de alarmă înainte de startul unei noi campanii de calificare. România luptă pentru un loc la EURO 2024, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Farului Constanţa cere determinare maximă şi le ere fotbaliştilor care vor fi convocaţi de Edi Iordăescu să facă faţă presiunii. Doar aşa reprezentativa tricoloră poate ajunge din nou la un turneu final.

Gică Popescu, discurs manifest despre jucătorii din naţionala României

Fostul fundaş al Generaţiei de Aur a făcut o comparaţie cu ceea ce a văzut la Barcelona. Popescu a purtat banderola grupării de pe Camp Nou.

(Eşti psihic la pământ când joci pentru echipa naţională?) Echipa naţională trebuie să fie pentru ei cel mai mare încărcător de moral.

Oameni buni, dacă nu faceţi faţă la marea performanţă, nu veţi ajunge niciodată fotbalişti de top! Vrei să faci parte din vestiare importante? Trebuie să suporţi presiunea.

Reclamă

La noi criteriile de analiză ale unui jucător sunt diferite faţă de cele de afară. (n.r. La Barcelona) Preferau jucători cu calităţi în minus, dar care suportau presiunea.

Dau un exemplu, Puyol. Calităţi tehnice nu avea foarte multe, dar avea un spirit. La meciurile mari juca mereu bine. Ăştia sunt jucătorii pe care îi vrea orice antrenor. Nu suporţi presiunea, nu ai ce căuta! Nu ne ajută rezultatele? Pai să le facă! Cine a făcut rezultatele astea? Nu sunt ei cei care le-au făcut?„, a declarat Gică Popescu pentru orangesport.ro.

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO 2024. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

  • Andorra – România (sâmbătăm 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
  • Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
  • România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
  • România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
  • Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
  • Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
  • România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și