Închide meniul

Gică Popescu, discurs manifest despre naţionala României: „Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos!” Atacuri la conducerea FRF

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 15:51

Gică Popescu, discurs manifest despre naţionala României: „Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos! Atacuri la conducerea FRF

Gică Popescu, mesaj pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948, cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc de play-off

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu, discurs manifest despre naţionala României. Fostul căpitan al naţionalei spune că fotbalul românesc a ajun sîntr-un punct critic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a mai spus că cineva trebuia să îşi asume rezultatele din Liga Naţiunilor, acolo unde România a terminat pe ultimul loc şi a retrograt în Liga C.

Gică Popescu, discurs manifest despre naţionala României

Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos incât e nevoie de o perioadă egală cu perioada în care a ajuns la dezastru pentru a încerca să o scoţi din această prăpastie fără întoarcere.

Uitându-mă la cine conduce fotbalul românesc, ce expertiză au, cum văd ei fotbalul… eu am spus întotdeauna că actuala conducere a fotbalului are o singură agendă, proprie, îi interesează propriile agende, nu îi interesează fotbalul românesc, pentru că asta au dovedit.

Am văzut şi discursurile după Liga Naţiunilor, totul normal, nu am văzut o asumare, nu am văzut o asumare publică, ok, am făcut rău, asta s-a întâmplat. Nimic! Totul ok, totul în regulă. Deci singurul lucru care îi preocupă e interesul personal, probabil au tot felul de obiective personale care sunt încă în desfăşurare. Nu văd o preocupare vizavi de viitorul fotbalului românesc, că nu se pricep, asta ştie toată lumea că nu se pricep, dar nici să îşi asumi, asta e un pic de laşitate.

Reclamă

(n.r. Cine ar trebui să îşi asume eşecul acesta?) Cine se ocupă de echipele naţionale? (n.r. Stoichiţă?) Păi nu e normal să vină o singură personă şi să spună şi să îşi asume acest eşec al echipei naţionale, pentru că nici Stoichiţă nu a aterizat în funcţia aia de unul singur, a fost pus de către cineva.

Cred că rezultatele sunt negative, aşa cum ne place să iasă în faţă când sunt cele pozitive, mai rare, sau deloc, să iasă public şi să spună ‘ok, ne asumăm’.

Asta înseamnă bărbăţie, asta înseamnă asumare, lucru pe care nu l-am văzut. Chiar nu l-am văzut”, a spus Gică Popescu la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul României

Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul României. FRF l-a ales pe Edi Iordănescu pe banca naționalei în ianuarie 2022, însă impresarul consideră că alta ar fi fosta varianta câștigătoare. Becali susține că Dan Petrescu ar fi reprezentat o soluție mai inspirată pentru cârma selecționatei noastre.

Dan Petrescu putea deveni selecționerul României, dar FRF și CFR Cluj, echipa „Bursucului”, n-au ajuns la un numitor comun. Federația ar fi trebuit să plătească o clauză „de câte sute de mii de euro”, susține agentul, pentru a-l instala pe Petrescu pe postul de selecționer.

Ioan Becali a vorbit despre discuțiile respective, precum și despre viitorul naționalei României. Vărul lui Gigi Becali spune că prima reprezentativă „nu își găsește locul”, iar din acest motiv ratează turnee finale pe bandă rulantă.

Următoarea șansă a României este EURO 2024. Naționala lui Edi Iordănescu începe campania preliminară în primăvară.

„Fotbalul românesc tânjeşte la doi ani, încă doi ani, la Europene, la Mondiale. Nu ne găsim locul. Măcar pentru următorul European să prindem şi noi un loc. (n.r. – victoria din Moldova) Este un semn care ne dă speranţe, să facem nişte sărbători liniştite. (n.r. – despre Euro) În primăvară, mergem la război!

(n.r. – despre Edi Iordănescu) Cred că a fost soluţia cea mai înţeleaptă, în sensul că am schimbat atâţia antrenori până acum. Vom ajunge din nou la aceste schimburi de antrenori (n.r. – dacă ratează calificarea la EURO). (n.r. – despre Dan Petrescu) A fost acolo, să fie antrenorul echipei naţionale. Patronul clubului CFR Cluj nu a fost de acord să îl lase decât cu clauza pe care Dan Petrescu trebuia s-o plătească.

Câteva sute de mii de euro, bani buni şi mulţi pentru fotbalul românesc. La noi, bugetul (n.r. – FRF) nu s-a salvat prin calificări la Mondiale şi Europene

Reclamă

(n.r. – era mai potrivit Petrescu decât Iordănescu?) Dacă era ales atunci, cred că da. Dacă n-a fost ales, atunci potrivit e Edi Iordănescu”, a spus Ioan Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Gică Popescu, discurs manifest despre naţionala României
  • Fostul căpitan al naţionalei spune că fotbalul românesc a ajuns într-un punct critic 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și