Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu, mesaj tranşant după ce partida România – Kosovo a fost întreruptă: „Nu voi înţelege niciodată asta!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 22:39

Reclamă
Gică Popescu, mesaj tranşant după ce partida România – Kosovo a fost întreruptă: „Nu voi înţelege niciodată asta!

Gică Popescu, mesaj tranşant după ce partida România - Kosovo a fost întreruptă

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a transmis un mesaj tranşant, după ce partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă. Analistul meciurilor naţionalei de la Antena 1 nu înţelege atitudinea suporterilor „tricolorilor”, care au afişat mesaje cu conotaţii politice, împotriva statului Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi Kosovo se duelează în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. De asemenea, partida este şi în format live video, pe AS.ro.

Gică Popescu, mesaj tranşant după ce partida România – Kosovo a fost întreruptă

Gică Popescu s-a declarat revoltat de atitudinea fanilor români. Acesta susţine că datoria suporterilor este de a susţine naţionala, şi nu trebuie să implice disputele politice în sport.

De asemenea, „Baciul” speră ca partida dintre România şi Kosovo să nu se întrerupă definitiv. Preşedintele de la Farul a declarat că a asistat la un eveniment nefericit, după ce arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, în minutul 20 al duelului de pe Arena Naţională.

„Eu nu am înţeles şi nu o să înţeleg niciodată această atitudine a suporterilor. Ei nu îşi înţeleg menirea. Din păcate am asistat la un eveniment nefericit. Sperăm să nu se întrerupă definitiv. Echipa naţională începuse să îşi încălzească motoarele. Suporterii trebuie să înţeleagă că este vorba despre sport, nu despre politică. Venim să suţinem echipa pe care o susţinem. Suporterii nu pot să facă rău.

Reclamă

Kosovo e Serbia? Nu e treaba sportului să aducă pe o arenă de fotbal un astfel de sport. Este vorba despre a susţine echipa naţională, de ce să-i facem rău?

Cum se numeşte acel grup, uniţi sub tricolor? Dacă suntem uniţi, atunci susţinem tricolorul. Nu trebuie să îi facem rău. Nu înţeleg. Dacă spun că sunt uniţi sub tricolor, atunci tot ce trebuie să facă e să susţină echipa naţională. Trebuie să înţeleagă că astfel de atitudini nu îşi au rostul pe terenul de fotbal aceste mesaje politice. Trebuie să rămână în afara stadionului. Fiecare avem opţiunile noastre politice, dar nu trebuie aduse pe terenul de sport!

Îmi e puţin teamă că a durat cam mult. Nu ştiu cât pot sta la vestiare.

Reclamă 4 / 0/3

Este o chestie care nu s-a mai întâmplat la nivelul echipei naţionale şi sperăm să nu se mai întâmple. UEFA este foarte strictă. Sper să nu fie un eveniment tragic şi meciul să continue. Niciodată nu am mai văzut aşa ceva. Când jucam la echipa naţională nu era atât de strictă UEFA. Erau mult mai liniştite decât sunt acum.

Atunci nu era Peluza Sud, Peluza Nord, era o masă de oameni care susţinea echipa naţională”, a declarat Gică Popescu, la Antena 1.

România – Kosovo, întrerupt din cauza torţelor şi a mesajelor afişate de români

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor.

În minutul 18 al partidei de pe Arena Naţională, fanii naţionalei României au început să arunce torţe pe teren. Arbitrul a luat imediat decizia de a întrerupe partida.

Suporterii „tricolorilor” au afişat mesaje împotriva statului Kosovo şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două ţări.

Mesajul cu conotaţie puternică pentru statul Kosovo a rămas afişat în peluza României, astfel că arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la tribune, după câteva minute de întrerupere.

Nicolae Stanciu a încercat să calmeze spiritile din peluza fanilor României, însă suporterii nu s-au liniştit. „Meciul acesta nu trebuia să aibă loc”, a fost mesajul pe care Stanciu l-a primit de la unul dintre fanii României. Şi în timpul intonării imnului statului Kosovo, suporterii au început să scandeze „Serbia, Serbia”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și