Închide meniul

Gică Popescu, verdict categoric despre viitorul lui Edi Iordănescu: ”Un antrenor este ţinut de rezultate! Din păcate, el nu le-a avut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 10:03

Gică Popescu, verdict categoric despre viitorul lui Edi Iordănescu: ”Un antrenor este ţinut de rezultate! Din păcate, el nu le-a avut!”

Gică Popescu şi-a ales favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar

Gică Popescu, președintele de la Farul Constanța / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu a oferit un verdict categoric despre viitorul lui Edi Iordănescu. România a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League, după ce a avut un parcurs slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri în Nations League. Întrebat despre viitorul lui Edi Iordănescu, ”Baciul” a oferit un răspuns categoric.

Gică Popescu, verdict categoric despre viitorul lui Edi Iordănescu

„Nu ne putem bucura de victorie, a fost în zadar. Muntenegru, ca şi Bosnia, fiind sigure de locul în clasament, au jucat cu echipa a doua. Retrogradarea s-a produs la cele două înfrângeri cu Muntenegru.

Nu ştiu care sunt planurile federaţiei cu Iordănescu. Un antrenor este ţinut în funcţie de rezultate, din păcate Edi nu le-a avut, echipa a retrogradat. Putem spune că a avut o perioadă de insuccese”, a declarat Gică Popescu, potrivit orangesport.ro.

Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu continuă la naţională. Mihai Stoichiţă a făcut anunţul la miezul nopţii, imediat după România – Bosnia 4-1.

Reclamă

O să meargă mai departe Edi, pentru că aşa vrea Federaţia. Continuam cu Edi pentru ce am vazut in ultimele 2 meciuri.

Același lucru l-am fi facut si cu Boloni”, a fost anunţul la miezul nopţii făcut de Mihai Stoichiţă la orangesport.ro.

EXCULSIV | Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar

Edi Iordănescu s-a ferit să anunţe dacă a decis să continue pe banca primei reprezentative, dar a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor imediat după victoria cu Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorilor le-am spus că sunt suporterul lor numărul 1, acum când merg la cluburi. Că tot timpul în faţa televizorului trăiesc cu emoţie exprimarea lor, parcursul lor. Că trebuie să arate putere, să meargă, să se impună, să îşi crească nivelul. Să reuşească, dacă se poate, mulţi să se mute la un nivel mai bun. Şi atunci când vor veni la echipa naţională vor aduce o altă experienţă, altă maturitate.

(Reporter: Ce le-aţi spus jucătorilor în vestiar şi ce v-a spus domnnul Burleanu?) E o întrebare la care doar timpul poate răspunde. Sunt echipe ca Turcia şi Grecia care sunt mai jos şi cărora le e mai uşor. Au şanse mai mari să câştige Liga Naţiunilor. Eu nu mi-am dorit asta, rămâne un regret al meu„, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Gică Popescu, verdict categoric despre viitorul lui Edi Iordănescu
  • Anunțul făcut de fostul mare internațional după România – Bosnia 4-1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și