Închide meniul

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: „Dacă aveam antrenor eram calificaţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 15:47

Reclamă
Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: „Dacă aveam antrenor eram calificaţi

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: "Dacă aveam antrenor eram calificaţi"

Gigi Becali şi Edi Iordănescu / colaj Hepta

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB nu s-a limitat la a-l numi „mincinos” şi „răzbunător” pe fiul lui Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a legat şi de calităţile de antrenor ale lui Edi Iordănescu. Selecţionerul naţionalei a răspuns atacurilor lui Gigi Becali, precizând că nu are de gând să întreţină războaiele personale.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: „Dacă aveam antrenor eram calificaţi”

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali astăzi la Palat.

Patronul FCSB a lansat azi mai multe atacuri furibunde la adresa lui Edi Iordănescu. Selecţionerul naţionalei a răspuns, într-un mesaj publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru. Mesajul selecţionerului României

Edi Iordănescu a răspuns imediat după declaraţiile lui Gigi Becali, care i-a numit mincinoşi pe oamenii din stafful României, care l-au lăsat să plece din cantonament pe Darius Olaru, înainte de meciul cu Andorra, 4-0.

Reclamă

Becali chiar l-a şi sfătuit pe Olaru să se retragă de la naţională. Finanţatorul FCSB a anunţat că medicul liderului i-a transmis că decizia scoaterii din lot a căpitanului roş-albaştrilor a fost una care n-a avut legătură cu situaţia lui medicală.

„Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Reclamă 4 / 0/3

„Darius ne-a transmis că simte încă puţină durere”

Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează.

Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi.

Medicul echipei naționale a discutat duminică dimineața cu medicul de la FCSB și a transmis situația medicală a lui Darius.

„Am evitat expunerea lui la o accidentare”

Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave. Cu atât mai mult cu cât știam atât de bine profilul Andorrei, confirmat și în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru.

Este departe de mine gândul, vreodată, să plătesc polițe sau să întrețin războaie personale. Nu mă joc atunci când vine vorba de sănătatea jucătorilor și de destinul lor sportiv. Să ne imaginăm ce ar fi însemnat, într-un scenariu absurd, să trecem peste cuvântul lui Darius, acesta să joace și să se accidenteze în meciul cu Andorra…

În speranța că aceste clarificări vor închide un fals subiect, vreau să vă mulțumesc tuturor, încă o dată, pentru susținerea arătată echipei naționale și să vă asigur că vom lupta până la capăt, în fiecare secundă, pentru obiectivul calificării la EURO 2024″, a fost mesajul lui Iordănescu, comunicat de frf.ro.

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?”

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra. Patronul FCSB îl acuză pe Edi Iordănescu de minciună în privinţa lui Darius Olaru.

Reclamă

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și