Închide meniul

Gigi Becali, după România – Kosovo 2-0: „Edi s-a smerit şi m-a ascultat. L-a ajutat Dumnezeu”

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2023, 15:12

Reclamă
Gigi Becali, după România – Kosovo 2-0: „Edi s-a smerit şi m-a ascultat. L-a ajutat Dumnezeu

Gigi Becali, după România - Kosovo 2-0: "Edi s-a smerit şi m-a ascultat. L-a ajutat Dumnezeu"

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a vorbit după România – Kosovo 2-0 şi l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru deciziile luate înaintea meciului transmis în direct de Antena 1 şi AntenaPLAY. Asta după ce, după partida cu Israel îl criticase dur pe selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu e că am câştigat, am dominat tot meciul. Mingea era la noi. Eu asta vreau la fotbal, să fie mingea la mine. Am spus cu Marinii, n-au mai jucat Marinii (n.r. Marius Marin şi Răzvan Marin).

Gigi Becali, după România – Kosovo 2-0

Păi a zis şi Edi că ia toate criticile şi se gândeşte. Bine că n-are mândrie. S-a smerit şi m-a ascultat. Ţi-am zis de Sorescu, l-a scos şi l-a băgat pe Ianis. Nu poţi să îi compari.

Îi mai trebuie puţină viteză. Dar Ianis e cu 10 clase peste Sorescu. Am demonstrat aseară că avem valoare cât de cât. Dacă va găsi formula ideală, putem să ne calificăm de pe locul 1.

Să îi batem pe elveţieni. Noi am dominat o echipă Kosovo, care a făcut 2-2 cu Elveţia. Nu vreau să supăr pe nimeni, spun ce gândesc. Noi îi datorăm puţin victoria lui Moruţan.

Reclamă

El a intrat în dreapta, trebuie să ai jucători care să dribleze 1 contra 1. I-a cam dezmembrat acolo. Lui îi datorăm victoria. Pentru un banner nu aveam cum să pierdem cu 0-3.

Nu există în regulament aşa ceva. Doar pentru xenofobie şi rasism. Dacă îi jigneşti pe negri. Nici pe discriminare măcar. Totul este pe xenofobie. Bravo lui Edi, că a ţinut cont de ce am spus eu. Smerenia lui… l-a ajutat Dumnezeu”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Anunţul Jandarmeriei după incidentele de la România – Kosovo

Anunţul Jandarmeriei după incidentele de la România – Kosovo. Partida din preliminariile EURO 2024 a fost întreruptă timp de 50 de minute din cauza grupării „Uniţi sub tricolor”.

Reclamă 4 / 0/3

O parte din fanii români au afişat mesaje cu conotaţie poilitică şi au scandat „Serbia, Serbia”. În cele din urmă, jucătorii celor două echipe au revenit de la vestiare, iar România s-a impus cu 2-0.

Jandarmeria a anunţat că s-au dat 17 amenzi în valoare totală de 8.000 de lei şi s-au întocmit trei acte de sesizare către organele abilitate, în conformitate cu prevederile legale. De asemenea, 485 de persoane care au făcut parte din grupul de suporteri au fost identificate, Jandarmeria a explicat cum s-a procedat în momentul în care partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă:

„După întreruperea meciului, în urma consultării reprezentanţilor Federaţiei Române de Fotbal şi ai UEFA, unul dintre obiectivele avute în vedere a fost detensionarea situaţiei, astfel încât meciul să fie reluat în condiţii de siguranţă, fără a-i pune în pericol pe ceilalţi spectatori şi de a nu se lua decizia anulării jocului sportiv. Astfel, jandarmii împreună cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au intervenit imediat pentru a discuta cu membrii acestei facţiuni de suporteri pentru conştientizarea riscurilor asociate afişării mesajelor care incită şi pot crea o atmosferă tensionată în cadrul evenimentului sportiv şi riscului de a pierde meciul la ”masa verde”.

Menţionăm că, în urma consultării cu reprezentanţii UEFA şi cei ai Federaţiei Române de Fotbal, s-a hotărât de comun accord ca forţele de ordine să gestioneze această situaţie prin dialog, fără a fi nevoie de evacuarea persoanelor şi neexistând nicio solicitare din partea celor două foruri în acest sens. După evaluarea situaţiei şi obţinerea asigurărilor din partea suporterilor că astfel de comportamente nu vor mai avea loc, meciul a fost reluat în condiţii de siguranţă, fără a exista violenţe.

Jandarmeria Bucureşti şi Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă speranţa că astfel de incidente nu se vor mai repeta şi că fotbalul va rămâne un mijloc de bucurie şi unitate pentru toţi suporterii”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:10 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-2. Anselmo a reuşit „dubla” în barajul pentru cupele europene. Penalty ratat pentru trupa lui Dorinel Munteanu 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și