Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a dezvăluit când poate ajunge Edi Iordănescu selecţionerul României! „E alegerea lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 10:27

Gigi Becali a dezvăluit când poate ajunge Edi Iordănescu selecţionerul României! „E alegerea lui

Gigi Becali l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB

Hepta

Edi ar fi pe lista Federaţiei după ce Mirel Rădoi a anunţat că nu va continua la cârma naţionalei după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, chiar dacă ajungem la la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu, tată! Habar n-am, nu mă interesează pe mine. Edi are un contract 7-8 luni. Dup-aia, vrea să continue cu noi, bine, nu vrea, aia e. E alegerea lui. Oamenii îşi pot alege drumul”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Răzvan Burleanu trebuie să îi caute înlocuitor lui Rădoi, tehnicianul care va mai sta doar două partide pe banca naţionalei.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

Reclamă

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Rădoi după România – Armenia 1-0.

Variantele de înlocuitori pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a șocat pe toată lumea in momentul în care și-a anunțat demisia. Gică Hagi și Cosmin Olăroiu sunt principalele variante pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Din câte se pare, o altă variantă, luată în calcul de FRF, ar fi și contactarea lui Victor Pițurcă. O soluție la îndemână pentru Federație ar fi și Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

E greu de crezut însă că șefii fotbalului vor risca cu „Briliantul”. Din informațiile AS.ro, se va merge pe mâna unui tehnician cu experiență pentru a forța calificarea la Mondialul din Qatar, care se va juca în 2022.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și