Închide meniul

Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi: „S-a uitat la toţi zilele astea”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 10:47

Reclamă
Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi: „S-a uitat la toţi zilele astea

Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi. Fostul portar al Generaţiei de Aur e sigur că o declaraţie a lui Ionuţ Lupescu l-a făcut pe Edi Iordănescu să îl introducă pe Ianis în spatele vârfului Bîrligea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a jucat într-un sistem 4-2-3-1 cu Andorra, cu Ianis Hagi aflat în spatele vârfului împins, Daniel Bîrligea. Totul a funcţionat perfect, Ianis a fost omul meciului, iar România a obţinut o victorie facilă cu Andorra.

Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi

Eu spun că Edi s-a uitat la toți zilele astea. Și la Popescu (n.r. Gică Popescu), și la mine, și la Lupescu (n.r. Ionuț Lupescu). Și eu cred că a luat… El, totuși, vine dintr-o familie… Tatăl lui a fost unul dintre cei mai mari antrenori ai acestei țări.

Cred că la toți s-a uitat și s-a gândit: ‘Bă, dar dacă ei spun adevărul?’. L-a văzut pe Lupescu la tine când a spus clar: ‘Ianis trebuie să joace în poziția aia (n.r. în spatele vârfului)’, așa cred eu. Și uite că se pare că a avut, am avut dreptate”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

România a urcat pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Naţionala are 16 puncte, obţinute în 8 partide, fiind neînvinsă în aceste preliminarii. Elveţia a coborât pe 2 după egalul surprinzător cu Belarus acasă. Belarus a condus cu 3-1 în minutul 84 al partidei, dar elveţienii au reuşit să smulgă un egal, marcând două goluri în minutele 89 şi 90. Akanji şi Amdouni au înscris, aducând un punct Elveţiei, care nici nu concepea să piardă acasă cu Belarus.

Reclamă

Ce cotă are România la câștigarea EURO 2024, după ce a ajuns pe primul loc în Grupa I din preliminarii

România are o cotă uriașă la câștigarea EURO 2024, după victoria cu Andorra, 4-0, care a adus-o pe primul loc în Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la competiția din Germania.

În contextul războiului izbucnit în Israel, România e considerată favorită de specialiști să ajungă la EURO 2024. Cu două runde rămase de disputat, tricolorii sunt primii în grupă, cu un punct peste Elveția și cu cinci peste Israel, echipe care au unul, respectiv două meciuri mai puțin disputate.

Astfel, bookmakerii i-au oferit României o cotă de 150 la câștigarea trofeului suprem european. Țări mai bine cotate decât noi au șanse mai mici în ochii specialiștilor, fiind mai departe decât noi de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

Grecia, Polonia sau Slovacia au cotă 250 la câștigarea EURO 2024. Cea mai mare cotă o are Suedia, 5000, care are șanse mici să ajungă la turneul final, fiind pe locul 3 în Grupa F, la 7 puncte de Austria.

Așa cum era de așteptat, Franța este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 4.75. Cocoșul galic e urmat de Anglia (5.50), Germania (7.50), Spania (8.50), Portugalia (11) și Italia (13).

Nicuşor Bancu, după România – Andorra 4-0: ”Elveţia nu e o nucă aşa tare”

Nicuşor Bancu a oferit o declaraţie uluitoare după România – Andorra 4-0. Fundaşul stânga al naţionalei a susţinut că Elveţia nu ar fi o echipă atât de puternică.

Bancu e convins că naţionala o poate învinge pe Elveţia în ultimul meci al preliminariilor pentru EURO 2024. „Finala” România – Elveţia e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

”La cum suntem acum, eu zic că avem o șansă mare să ne calificăm, dar până nu suntem matematic nu putem să spunem că suntem calificați.

Elveția se pare că nu este o nucă așa de tare. Avem meci direct cu ei acasă și aici putem să batem pe oricine. Mi-aș dori să fie totul pe teren ca să nu existe alte discuții.

Cred că cel mai frumos gol a fost cel anulat. Ne-am pregătit bine, Mister a fost destul e explicit. Andorra nu ne-a pus probleme și am arătat foarte bine”, a declarat Nicușor Bancu după România – Andorra 4-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și