Închide meniul

Gigi Becali, dat pe spate de un jucător al echipei naționale după România-Kosovo 2-0: „Va fi de 70-100 de milioane de euro”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 16:32

Reclamă
Gigi Becali, dat pe spate de un jucător al echipei naționale după România-Kosovo 2-0: Va fi de 70-100 de milioane de euro”

Gigi Becali, dat pe spate de un jucător al echipei naționale după România-Kosovo 2-0

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali, dat pe spate de un jucător al echipei naționale după România-Kosovo 2-0. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre un titular din selecționata lui Edi Iordănescu, după victoria de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reprezentativă condusă de Edi Iordănescu s-a impus în fața selecționatei din Kosovo, pe Arena Națională, cu scorul de 2-0. Partida „tricolorilor” a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali, dat pe spate de un jucător al echipei naționale după România-Kosovo 2-0. Radu Drăgușin l-a impresionat pe latifundiar

Patronul vicecampioanei s-a declarat impresionat de evoluția lui Radu Drăgușin din România-Kosovo 2-0. Gigi Becali este de părere că fundașul legitimat la Genoa va pleca de la formația din peninsulă pe o sumă importantă de bani.

„Drăguşin ăsta, o să ajungă jucător de zeci de milioane, sute de milioane. El poate pleca acum pe 20 de milioane de euro dacă îl iau englezii. Dar următorul transfer va fi de 70-100 de milioane. Are forţă, viteză, stă bine în teren.

Are fizic. Tot ce vrei. N-are puţin dribling, ca să iasă cu mingea la picior. Dar nu trece nimeni de el”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

În momentul de față, Radu Drăgușin este cotat la 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. La aceași sumă este cotat și Răzvan Marin, iar, cei doi sunt, în momentul de față, cei mai scumpi jucători români, potrivit site-ului menționat anterior.

Fundașul de 21 de ani a mai jucat, în cariera sa, pentru: Sportul Studențesc U19, AS Metropolitan, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa. În perioada petrecută la Genoa, până în momentul de față, a adunat 44 de partide în care a marcat 4 goluri.

Pentru echipa națională, Radu Drăgușin a adunat 9 selecții, în care nu a reușit să marcheze niciun gol. Fundașul a debutat în tricoul primei reprezentative în luna martie a anului trecut, într-un meci amical cu Grecia. Partida s-a jucat pe stadionul „Steaua”, iar „tricolorii” au fost învinși de selecționata elenă cu scorul de 0-1. De asemenea, meciul respectiv a reprezentat și debutul lui Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, după România – Kosovo 2-0

„Păi a zis şi Edi că ia toate criticile şi se gândeşte. Bine că n-are mândrie. S-a smerit şi m-a ascultat. Ţi-am zis de Sorescu, l-a scos şi l-a băgat pe Ianis. Nu poţi să îi compari.

Îi mai trebuie puţină viteză. Dar Ianis e cu 10 clase peste Sorescu. Am demonstrat aseară că avem valoare cât de cât. Dacă va găsi formula ideală, putem să ne calificăm de pe locul 1.

Să îi batem pe elveţieni. Noi am dominat o echipă Kosovo, care a făcut 2-2 cu Elveţia. Nu vreau să supăr pe nimeni, spun ce gândesc. Noi îi datorăm puţin victoria lui Moruţan.

El a intrat în dreapta, trebuie să ai jucători care să dribleze 1 contra 1. I-a cam dezmembrat acolo. Lui îi datorăm victoria. Pentru un banner nu aveam cum să pierdem cu 0-3.

Nu există în regulament aşa ceva. Doar pentru xenofobie şi rasism. Dacă îi jigneşti pe negri. Nici pe discriminare măcar. Totul este pe xenofobie. Bravo lui Edi, că a ţinut cont de ce am spus eu. Smerenia lui… l-a ajutat Dumnezeu”, a spus Becali, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și