Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „Să stea Edi acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2022, 12:41

Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „Să stea Edi acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia - România

Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu / Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce antrenorul naţionalei l-a folosit pe Octavian Popescu doar pe finalul meciului Israel – România 2-2. „Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă”, e mesajul clar al patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singur el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el.

Gigi Becali l-a atacat dur pe Edi Iordănescu

Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Reclamă

Capitolul la care trebuie să crească Octavian Popescu

Jucătorul pe care Gigi Becali speră să ia zeci de milioane de euro ar avea totuşi o problemă. Florin Motroc susţine că Octavian Popescu are nevoie de un fizic mai impunător pentru a trece la un alt nivel.

”Copilul are calitate. A arătat-o și în execuțiile de la golurile marcate de la distanță. Am înscris și eu niște goluri de la 25-30 de metri, dar eu dădeam mai ciobănește în ele. Octavian Popescu trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Acum are un fizic care nu-l recomandă pentru marea performanță. Octavian Popescu poate fi decisiv, dar are nevoie de multă muncă, ambiție și dorință. Totul depinde și de caracterul lui.

Și Ianis era ca fizic cam ca Octavian Popescu. Apoi, mergând la Fiorentina și acum la Glasgow, a făcut cunoștință cu sala de forță. Când a plecat Adama Traore de la Barcelona, era un sfrijit. Acum e tanc, nu poți să-i iei mingea, ți-e și frică să-l ataci. Și Ianis arată mult mai bine acum. Fotbalul fără forță nu mai e posibil”, a spus Motroc, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și