Închide meniul

„Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume!” Propunere savuroasă pentru echipa naţională

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 10:57

Reclamă
„Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume! Propunere savuroasă pentru echipa naţională

"Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume!" Propunere savuroasă pentru echipa naţională

Gigi Becali / Hepta

Marian Iancu a avut o propunere savuroasă pentru echipa naţională şi consideră că Gigi Becali ar trebui să fie selecţioner. Fostul patron de la Poli Timişoara a oferit declaraţii de senzaţie despre latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a rămas fără selecţioner, după plecarea lui Edi Iordănescu. Gică Hagi a refuzat naţionala, iar următorul pe lista oficialilor FRF este Mircea Lucescu.

„Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume” Propunere savuroasă pentru echipa naţională

Marian Iancu a declarat, în mod ironic, că şi Gigi Becali ar fi potrivit pentru postul de selecţioner, având în vedere că FCSB a luat titlul în sezonul trecut. Fostul patron de la Poli Timişoara a transmis că latifundiarul din Pipera e chiar mai bun decât Gică Hagi, având în vedere rezultatele înregistrate de roş-albaştrii, în ultimii ani.

„Spuneam că dacă e să luăm rezultatele ultimului campionat cel mai bun selecționer e Gigi Becali, mai bun decât Gică Hagi. În ultimii 20 și ceva de ani este cel care a cumpărat cele mai mari valori.

Se califică înaintea tuturor, Gigi Becali e cel mai bun selecționer. Puțini l-ar fi băgat pe Baeten în locul lui Ștefănescu, puțini antrenori titrați ar fi riscat cu Phelipe. Popa îmi place foarte mult, este un vârf împins, e puternic, e ceea ce trebuie.

Reclamă
Reclamă 4

Împinge tare în picioare, e jucător de contraatac. Vorbești cu Gigi pentru echipa națională după schimbările cu Maccabi. A început ca o glumă, dar au fost argumente serioase. Toți jucătorii valoroși din ultimii 20 de ani au trecut prin clubul domnului Becali”, a declarat Marian Iancu, conform fanatik.ro.

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei

Gigi Becali a reacţionat, după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei. Patronul de la FCSB a transmis că „Il Luce” ar putea avea rezultate alături de „tricolori”.

„Lucescu ar putea să vină. Chiar dacă va avea un eşec, că noi n-avem valoare. Poate să scoată ceva, cu experienţa lui, cum putea şi Hagi ar fi putut. Dar poate să vină Lucescu, nu poţi să spui că se compromite, nu mai poţi să umbreşti strălucirea lui. Chiar dacă va avea un eşec.

Reclamă

Bani…nu se pune problema. Dar la echipa naţională trebuie să vină unul ca Mutu, Rădoi, care chiar dacă vor avea un eşec, să nu fie o problemă, să fie tineri”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:56

Florin Arteni şi Florin Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin, la Jocurile Olimpice

12:49

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au cucerit argintul la dublu rame feminin

12:26

„Eram puţin şocat” Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României

12:14

„Regreţi că a fost ales Mircea Lucescu şi nu tu?” Adrian Mutu, răspuns clar după ce a fost pe lista oficialilor FRF

12:09

Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi. Ce s-a întâmplat la Paris

11:20

Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și