Închide meniul

Horațiu Moldovan debutează la națională, în România – Slovenia! Portarul Rapidului, trimis titular de Edi Iordănescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 17:42

Horațiu Moldovan debutează la națională, în România – Slovenia! Portarul Rapidului, trimis titular de Edi Iordănescu

Horațiu Moldovan este titular în meciul România - Slovenia

Horațiu Moldovan este titular în meciul România - Slovenia / AS.ro

Horațiu Moldovan debutează la națională, în meciul amical România – Slovenia, care se joacă astăzi, de la ora 18:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Portarul Rapidului a fost trimis titular de Edi Iordănescu în partida de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan se află într-un moment special al carierei. Goalkeeper-ul de 24 de ani va apăra în premieră poarta naționalei, după 10 meciuri în care a fost rezervă.

Horațiu Moldovan debutează la națională, în amicalul România – Slovenia!

Horațiu Moldovan a avut un sezon excelent la Rapid. El a fost integralist în toate cele 18 partide ale trupei lui Adrian Mutu, iar prestațiile sale l-au propulsat din nou sub „tricolor”, la meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, din această lună.

După o serie lungă de meciuri în care a fost lăsat pe bancă, Horațiu Moldovan a fost inclus în premieră în echipa de start a României, de Edi Iordănescu.

Antonio Sefer, celălalt rapidist convocat la națională, este rezervă în duelul cu Slovenia.

Reclamă

Echipa de start a României în meciul cu Slovenia:

1. Moldovan – 4. Manea, 15. Burcă, 5. Nedelcearu, 3. Vătăjelu – 18. R. Marin-cpt., 14. M. Marin, 10. Cicâldău – 23. Cordea, 9. Pușcaș, 7. Drăguș

Rezerve: 12. Târnovanu, 16. Popa – 2. Opruț, 6. Băluță, 8. Ștefănescu, 11. Petrila, 13. Pantea, 17. Rus, 19. Paraschiv, 20. Olaru, 21. Moruțan, 22. Drăgușin, 24. Sefer, 25. Păun, 26. Boloca

Reclamă 4 / 0/3

Rapidiștii au sărbătorit debutul lui Moldovan la naționala României, în mediul online.

„Horațiu Moldovan este titular în partida cu Slovenia, ce se va juca de la ora 18:30, la Cluj-Napoca. Astfel, vom asista la debutul sub tricolor al portarului nostru! Toni Sefer este rezervă”, a scris Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Edi Iordănescu, îngrijorat înaintea amicalelor cu Slovenia şi Moldova

Iordănescu a ales să mizeze pe mai mulţi jucători tineri, după ce a fost refuzat de cluburile din cele mai importante cluburi ale Europei.

Mi-aş fi dorit ca această acţiune să fie una de continuitate şi consolidare. S-a transformat în una de oportunitate şi afirmare. Mi-aş fi dorit ca perioada bună din septembrie să aibă continuitate, în sensul în care să mergem deja pe continuitate în selecţie, în abordare. Să continuăm lucrul la automatismele de joc. Să tratăm cu caracter oficial aceste jocuri amicale pentru că reprezintă ultima oportunitate de pregătire a campaniei EURO. Din păcate am întâmpinat multe dificultăţi în a aduce jucători. Nu e perioadă FIFA şi cluburile nu sunt obligate să lase jucători. Mulţumesc cluburilor din ţară că au făcut acest efort şi nu s-au opus şi au susţinut echipa naţională. Din păcate de afară am primit multe semne negative şi în acelaşi timp probleme medicale.

Sunt cel puţin 12-13 jucători care erau pe lista noastră, pe care îi aveam în planuri, care nu pot să fie alături de noi. Aşadar, a trebuit să ne repoziţionăm şi am avut de ales între a aduce mai mulţi jucători din competiţia internă care au experienţă şi sunt jucători atât la Craiova, cât şi la FCSB, probabil şi de la Rapid, care puteau să facă parte din acest nucleu, dar am ales o altă variantă. Dar am ales să mergem pe tinereţe. Sunt mulţi care vin de la sub 21. Avem o medie de vârstă de 24 de ani, avem 10 posibil debutanţi. 18 jucători care fac parte din generaţiile sub 21„, a declarat Edi Iordănescu pentru FRF TV.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și