Închide meniul

„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 21:04

„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular? Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România

Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a fost întrebat dacă l-ar fi văzut pe Ianis Hagi titular în duelul de senzaţie dintre Columbia şi România. Fostul internaţional a oferit imediat răspunsul şi a declarat că se aştepta ca fiul „Regelui” să fie titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul amical dintre Columbia şi România va fi live pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 21:30. Este cel mai tare meci al „tricolorilor”, înainte de EURO 2024.

„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România

Edi Iordănescu a efectuat nu mai puţin de şapte schimbări în primul 11 al României, faţă de meciul cu Irlanda de Nord. Însă, la fel ca şi la partida de pe Arena Naţională, Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve.

Ilie Dumitrescu a comentat situaţia internaţionalului român şi a recunoscut faptul că se aştepta ca acesta să fie titular contra Columbiei. „Mister” este convins însă că fiul „Regelui” va intra pe parcurs în duelul de pe Wanda Metropolitano, aşa cum a făcut-o şi în partida de pe Arena Naţională.

„Mă așteptam să joace și Ianis titular. Dar Edi Iordănescu i-a dat minute aici (n.r.: România – Irlanda de Nord 1-1, precedentul meci amical) neavând multe meciuri, probabil o să-i dea și aici (n.r.: la România – Columbia). Cred că vom vedea mai multe schimbări după pauză”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Echipele de start la Columbia – România:

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Selecționer: Edward Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase

COLUMBIA: C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba

Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta

Selecționer: Nestor Lorenzo

„Revoluţie” în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia

Edi Iordănescu a făcut „revoluţie” în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia, care va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul a schimbat nu mai puţin de şapte titulari faţă de partida precedentă, cu Irlanda de Nord. Ianis Hagi a fost lăsat, la fel ca şi în meciul cu nord-irlandezii, pe banca de rezerve.

Horaţiu Moldovan a revenit în primul 11 al României, după ce la duelul cu Irlanda de Nord, între buturile „tricolorilor” a stat Florin Niţă.

De asemenea, fundaşii de bandă s-au schimbat şi ei, în flancul drept fiind trimis în teren Andrei Raţiu, în locul lui Vasile Mogoş, în timp ce pe stânga va evolua Raul Opruţ, în locul lui Cristi Manea. În faţa apărării, vor evolua Marius Marin, Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin. Alexandru Cicâldău a fost trecut pe banca de rezerve.

Reclamă

În atacul României, toţi jucătorii au fost schimbaţi, faţă de duelul cu Irlanda de Nord. Olimpiu Moruţan şi Denis Alibec, cei care nu au prins niciun minut în partida de pe Arena Naţională, au fost titularizaţi pentru partida de pe Wanda Metropolitano. Valentin Mihăilă a fost şi el titularizat de Edi Iordănescu.

Astfel, jucătorii care au „rezistat” în primul 11 pentru meciul cu Columbia au fost fundaşii centrali, Andrei Burcă şi Radu Drăguşin, căpitanul Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și