Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce Ianis Hagi nu a fost folosit în România-Israel 1-1: „Era nevoie de el”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 10:05

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce Ianis Hagi nu a fost folosit în România-Israel 1-1: Era nevoie de el”

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce Ianis Hagi nu a fost folosit în România-Israel 1-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce Ianis Hagi nu a fost folosit în România-Israel 1-1. Fostul internațional a criticat alegerea selecționerului după partida care a avut loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reprezentativă a remizat împotriva selecționatei din Israel, cu scorul de 1-1. Pentru „tricolori” urmează duelul cu Kosovo, care va avea loc marți seară, de la ora 21:45. Partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce Ianis Hagi nu a fost folosit în România-Israel 1-1. De ce era nevoie de fiul „Regelui”

Fostul atacant al echipei naționale a vorbit despre motivul pentru care România avea nevoie de Ianis Hagi în partida cu Israel, încheiată la egalitate cu scorul de 1-1. Ilie Dumitrescu este de părere că Edi Iordănescu ar fi trebuit să îl introducă pe fiul „Regelui” în teren, având în vedere faptul că prima reprezentativă a suferit din punct de vedere ofensiv.

„S-a văzut diferența de nivel între meciurile din Liga 1 și cele internaționale. Eu cred că e un rezultat bun, având în vedere aria de selecție. Nu prea aveai pe cine să bagi, doar pe Ianis Hagi. E nevoie de un jucător ca Hagi, care să îți aducă acea personalitate în joc în ultimii 30 de metri.

Măcar 20-30 de minute. Greu am atacat. În acest meci au fost probleme mari. E nevoie de asumare. Trebuie să deschizi unghiul de pasare. De asta ești printre primii jucători români, că faci asta. Aici am suferit, la exprimarea de joc”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu l-ar putea utiliza pe Ianis Hagi la partida cu Kosovo, de marți seară. „Tricolorii” speră să obțină o victorie în partida care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a „uitat” pe bancă pe Ianis Hagi în România – Israel 1-1

Valentin Mihăilă, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru, George Puşcaş şi Alexandru Cicâldău au fost soluţiile lui Edi Iordănescu, în încercarea de a obţine victoria în faţa celor peste 40.000 de fani. La finalul partidei, selecţionerul a anunţat de ce a decis să nu apeleze şi la fiul lui Gică Hagi.

„(Reporter: Ianis fierbea pe bancă, să ne aşteptăm la schimbări pentru meciul următor?) Cu siguranţă pot să fie schimbări. Ianis este alături de noi, nu are multe minute. S-a jucat într-un ritm ridicat. Putea să aducă plus valoare, în acelaşi timp era o expunere şi pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Vor fi momentele lui, este la un club foarte important în Primera, îşi va lua momente şi acolo şi atunci va veni cu siguranţă cu un alt statut la echipa naţională. Dar este posibil orice, echipa naţională are nevoie de Ianis la forma lui cea mai bună şi sunt sigur că e chestie de timp până va ajunge acolo”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel Vezi toate știrile
Citește și