Închide meniul

Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 19:08

Reclamă
Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte

Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte

Mircea Lucescu / AntenaSport

Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte atunci când a fost întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vedeţi-vă de treabă”, le-a spus, râzând, Mircea Lucescu jurnaliştilor, atunci când a venit vorba despre acest subiect.

Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte

Reporter: Luaţi în calcul o revenire în calcul?

Mircea Lucescu: Cine să ia în calcul?

Reporter: Dumneavoastră

Reclamă

Mircea Lucescu: Vedeţi-vă de treabă

Prioritatea FRF este ca selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, să îşi prelungească înţelegerea cu naţionala. Preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, a precizat că până la plecarea la EURO 2024 se va şti dacă Edi Iordănescu va continua pe banca naţionalei şi după turneul final din Germania sau nu.

Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru”

Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a susţinut o conferinţă de presă. Printre altele, el a vorbit şi despre viitorul selecţionerului României.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul lui Edi Iordănescu cu FRF expiră după EURO 2024. Selecţionerul nu a dezvăluit încă ce planuri de viitor are.

Răzvan Burleanu speră ca Edi Iordănescu să continue la echipa naţională. El i-a fixat, totuşi, un termen limită acestuia. Preşedintele FRF vrea să cunoască numele selecţionerului care va conduce „tricolorii” în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026 înainte de startul EURO 2024.

Suntem într-un moment fericit și putem trece la etapa următoare”

„Suntem într-un moment fericit și putem trece la etapa următoare. Dacă până acum am fost nevoiți să construim într-un mediu nu foarte prielnic, pentru că atunci când rezultatele lipsesc apar criticile, în acest moment vrem să accelerăm dezvoltarea.

Sentimentul tuturor, al administrației, al departamentului tehnic și chiar al selecționerului, e că ne dorim să continuăm tot împreună. Vrem ca în perioada următoare să putem oferi mai multe informații.

Obiectivul pe care ni l-am propus e ca până la plecarea în Germania, la EURO, să cunoaștem numele selecționerului care va califica echipa națională și la Campionatul Mondial din 2026.

Relația noastra, ca administrație, cu toți selecționerii a fost una extraordinară. Niciunul dintre selecționerii cu care am colaborat, aspectul financiar nu a fost foarte important. Detaliile financiare nu au reprezentant un subiect important în discuții, atât în cazul antrenorilor, cât și în cazul jucătorilor”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu

Vlad Chiricheş a avut un mesaj ferm pentru Edi Iordănescu. Recent, el a spus că unul dintre obiectivele sale e să fie în lotul pentru EURO. Abia revenit după accidentare, Chiricheş a revenit asupra declaraţiei.

Reclamă

Vlad Chiricheş a spus că regretă momentul în care a spus că vrea să fie în lotul României pentru EURO 2024. Chiricheş a mai spus că nu vrea să provoace tensiune la echipa naţională. El a subliniat că doar evoluţiile sale până la finalul sezonului îl pot duce la EURO.

„În momentul ăsta, sincer am un regret că am vorbit despre asta, cred că m-am hazardat să arunc chestia asta în media, cu EURO, că vreau să merg la EURO. Nu vreau să produc tensiune asupra staffului, jucătorilor, care au dus greul campaniei.

Îmi doresc să duc o luptă cu mine să fiu mai bun şi sunt sigur că dacă mă ridic la un nivel bun sunt şanse să fiu acolo. Nu cred că e cineva care vede un jucător bun şi să nu-l cheme, dar nu vreau să vorbesc mai mult de atât. Vreau să mă antrenez bine, să joc foarte bine meciurile rămase pentru FCSB, să câştig campionatul şi văd după aia”, a spus Vlad Chiricheş pentru orangesport.ro.

Mircea Lucescu a condus naţionala între 1981 şi 1986. El a reuşit să îi ducă pe „tricolori” la EURO 1984. Ţara gazdă, Franţa, a cucerit atunci trofeul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și