Închide meniul

Ion Crăciunescu a răbufnit, după declaraţiile lui Edi Iordănescu: „Vii cu d-astea, frate! Îmi venea să plâng!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 21:48

Ion Crăciunescu a răbufnit, după declaraţiile lui Edi Iordănescu: „Vii cu d-astea, frate! Îmi venea să plâng!

Basarab Panduru ştie care sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu îi va mai convoca

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al naţionalei

Ion Crăciunescu a răbufnit, după ce a auzit declaraţiile lui Edi Iordănescu. În ciuda faptului că România a obţinut doar un punct din duelul cu Belarus, selecţionerul s-a declarat foarte mulţumit de unele aspecte ale jocului. Aceste afirmaţii l-au scos însă din sărite pe Crăciunescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat numeroase ocazii în duelul cu Belarus, duel care s-a încheiat cu scorul de 0-0. „Tricolorii” se vor duela în următorul meci cu Andorra, duminică, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Ion Crăciunescu a răbufnit, după declaraţiile lui Edi Iordănescu

Ion Crăciunescu nu s-a mai putut abţine, şi i-a transmis un mesaj tranşant lui Edi Iordănescu. Fostul arbitru a declarat că naţionala s-a chinuit în duelul cu Belarus, în ciuda laudelor selecţionerului.

Edi Iordănescu s-a declarat mulţumit de unele aspecte ale jocului „tricolorilor”, remarcând posesia elevilor săi şi faptul că România a rămas neînvinsă în grupa de calificare la EURO 2024.

„Mai bine ca niciodată? Cum? Eu n-am văzut același meci. Mie îmi venea să plâng. Vrem să vedem naționala jucând fotbal! Nu să se chinuie! Și înainte ne spui că terenul a fost prost. Nu a spus așa la început?

Reclamă

Vii cu d-astea, frate, înainte de meci… când joci cu cine? Cu Belarus!”, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Andorra: „Suntem pe drumul cel bun!”

Edi Iordănescu a recunoscut că jucătorii naţionalei au fost extrem de supăraţi la finalul partidei cu Belarus, ceea ce reprezintă un lucru pozitiv pentru selecţioner, care a văzut o schimbae în atitudinea „tricolorilor”.

„Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent. Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul. Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și