Închide meniul

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iulie 2024, 13:52

Reclamă
Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică!

Ionel Ganea a tras concluziile după România - Olanda 0-3: "Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică"!

Ionel Ganea / Hepta

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3. „Ganezul” a străbătut 2.600 de kilometri, dus-întors, pentru a vedea de pe stadion meciul naţionalei cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a transmis că România trebuia să aibă o altă tactică în meciul cu Olanda, Ionel Ganea şi-ar dori ca Edi Iordănescu să rămână pe banca naţionalei.

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

Experiență reușită. Ce să zic?! N-a fost un meci bun. Poate dacă nu luam acel prim gol, poate alta era soarta partidei. Ne-a oprit din elanul ăla de la meciul cu Ucraina, dar nici forma n-a mai fost…

(n.r: Am avut vreun moment șanse în meci?) Altfel intrai cu 0-0 la pauză, era altceva. Olanda are jucători foarte buni, o să vedeți că va ajunge sus, poate chiar în finală.

Mi-au plăcut Niță și Stanciu. La ultimul meci n-au mai fost cum trebuie. Au mai fost bine Drăgușin și Rațiu. Trebuia abordat altfel meciul. O altă tactică. Mai mult curaj”, a declarat Ionel Ganea pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Ganezul” e convins că România va avea în continuare succes dacă Edi Iordănescu va decide să rămână pe banca naţionalei.

Dacă rămâne Edi Iordănescu selecționer, va fi bine. Dacă nu, nu știu ce să zic…”

Da, îmi place și numele (n.r: Generaţia de Suflet), cum i-a fost ales. Dacă rămâne Edi Iordănescu selecționer, va fi bine. Dacă nu, nu știu ce să zic. Edi îi cunoaște bine pe toți. A făcut o treabă bună pe care mulți n-au făcut-o. Sincer, mă bucur că s-a calificat cu echipa la un turneu european. Alții n-au reușit, când am adus și antrenor străini. Vezi, tot un român a reușit!

Nu mai contează cum am bătut, important e că am avut rezultate”, a mai declarat „Ganezul”, pentru sursa citată.

Reclamă

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt”  după înfrângerea cu Olanda.

Mai mult, Edi Iordănescu a avut un mesaj de mulţumire pentru jucători şi a vorbit despre parcursul perfect şi din preliminarii. Mai mult, selecţionerul România le-a cerut iertare fanilor despre care a spus că sunt „campionii Europei”. Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său şi a spus că va lua o decizie după o discuţie cu familia.

Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro după România – Olanda 0-3.

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTFranţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și