Închide meniul

Ionel Ganea l-a desființat pe Edi Iordănescu: „Nu avem selecționer, tati! Asta e vrăjeală d-aia ieftină!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2022, 20:30

Ionel Ganea l-a desființat pe Edi Iordănescu: „Nu avem selecționer, tati! Asta e vrăjeală d-aia ieftină!

Ionel Ganea, la fotbal

Ionel Ganea, în timpul unui meci demonstrativ / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ionel Ganea l-a desființat pe Edi Iordănescu
  • Ce a spus despre echipa națională

Ionel Ganea l-a criticat dur pe selecționerul Edi Iordănescu. „Ganezul” consideră că fiul lui Anghel Iordănescu nu merită să fie pe banca echipei naționale și a pus tunurile pe FRF!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ganea și-ar dori să-l vadă în postura de selecționer pe Gică Hagi.

Ionel Ganea l-a criticat pe Edi Iordănescu

„Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Sunt selecționeri, dar dacă nu i-ai ales.

Reclamă

Ai găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

Și acum toți se dau de gard. Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a spus Ionel Ganea, conform fanatik.ro.

Reclamă

România a fost învinsă joi, scor 1-2, de Slovenia, într-un meci amical disputat la Cluj.

Edi Iordănescu: „Dacă nu aveam problemele astea, acum eram și noi în Qatar!”

Selecționerul „tricolorilor” consideră că lipsa de omogenitate de la prima reprezentativă și-a pus amprenta în mod negativ în partida de la Cluj. Selecționerul României este convins că, fără aceste probleme de lot, naționala noastră ar fi reușit să se califice la Cupa Mondială din Qatar.

„Probleme avem, pentru că dacă n-am avea, am fi și noi acum în Qatar. Le avem, este important pentru mine că am răspunsuri. Le-am primit, știu unde suferim, știu unde trebuie să intervenim. Nu pot să spun acum că e ușor să schimbi lucruri de pe o zi pe alta.

Reclamă 4 / 0/3

Ieri a fost antrenamentul oficial și a fost singurul moment în care am avut tot grupul. Așa va fi mereu, dar când ai continuitate cu jucătorii ți-e mai ușor să pui o fundație, ți-e mai ușor să corectezi lucruri, să dezvolți lucruri și să creezi automatisme.

Dacă aveam jucătorii și nu aveam ghinioanele majore care continuă, cu accidentările și refuzurile de la club, era o cu totul altă acțiune. Încercam continuitatea, încercam să fim din nou eficienți și să mergem pe traiectoria bună pe care intrasem în septembrie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Slovenia 1-2.

Edi Iordănescu a tras concluzia, după înfrângerea cu Slovenia

Edi Iordănescu a tras concluzia, după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul naționalei noastre consideră că partida de la Cluj a fost „un test foarte bun”, chiar dacă rezultatul nu îl mulțumește.

„Testul a fost foarte bun, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Mă bucur că am avut posibilitatea să debutăm 5 jucători, într-un meci împotriva unei echipe de calibru, care a venit cu jucători care evoluează la un nivel foarte bun.

Au venit în formulă completă, eram în gardă, ne-am așteptat la asta. În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutam, că nu avem chimie de joc. Au fost pe teren două echipe, una coerentă și alta care își căuta chimia și relațiile de joc. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul 2 ne-au adus în dezavantaj.

În repriza a doua am văzut altceva, altă încredere. Am marcat un gol și nu cred că sunt subiectiv când spun că puteam obține cel puțin un egal.

Dacă ne uităm pe lot și pe context… dacă ne uităm că am avut un adversar care a venit complet, ne-am asumat asta. Ne-am asumat selecția și obiectivele. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, să legăm aceste rezultate pozitive, cu jucători tineri în componență.

Reclamă

Trebuie să tragem linie, vom analiza starea jucătorilor și eventualele probleme medicale. Căutăm un rezultat pozitiv și sper să-l găsim (n.r. – în Moldova). Există viitor și cred că ei pot face lucruri mai mari decât își pot închipui”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024
Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Echipa naţională • 5 apr., 20:50
„Vin și pe jos în Germania!” Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
Suporter.as.ro • 5 apr., 20:42
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Echipa naţională • 4 apr., 14:29
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 1 aprilie
Antena Sport Update • 1 apr., 17:34
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 1 aprilie 2024