Închide meniul

Ionuţ Lupescu, reacţie categorică după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024: „E o grupă uşoară, dar mai bine să nu mai sperăm!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 17:23

Ionuţ Lupescu, reacţie categorică după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024: „E o grupă uşoară, dar mai bine să nu mai sperăm!

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu revine la Dinamo / Hepta

Ionuţ Lupescu a avut o reacţie categorică după tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024. Naţionala României a fost repartizată în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş, care a înscris 6 goluri în 74 de meciuri pentru reprezentativa tricoloră, e convins că am nimerit într-o grupă din care putem obţine calificarea la turneul final.

Ionuţ Lupescu, reacţie categorică după tragerea la sorţi din preliminariile EURO 2024

„Cred că e o grupă foarte accesibilă, foarte bună. Eu cred că se poate obține calificarea din această grupă. Elveția e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni care joacă în campionate puternice și la echipe puternice. Părerea mea e că este o grupă ușoară, adică ar trebui să ne calificam„, a declarat Ionuţ Lupescu pentru sport.ro.

Totuşi, Lupescu e convins că jucătorilor lui Edi Iordănescu nu le va fi uşor nici măcar împotriva celor din Andorra.

„Noi sperăm de opt ani la ceva, dar mai bine să nu mai sperăm. Să nu ne facem iluzii ca să nu avem deziluzii, parafrazându-l pe Emeric Ienei.

Reclamă

Toate echipele au aceleași șanse. Nici în Andorra nu este ușor, joci pe un teren artificial. Nu știu dacă trebuie să ne temem de Andorra. Trebuie să ne temem de noi dacă nu suntem în stare să facem un lot în așa fel ca să jucăm la câștig orice meci”, a mai spus fostul jucător al Generaţiei de Aur.

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a văzut grupa României

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024. Selecționerul e optimist că poate să-i ducă pe tricolori la un turneu final, după ce sorții ne-au trimis în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

„Nu pot să mă pronunț, privim cu încredere, e momentul sa ne ridicăm nivelul, să ne capacităm. E momentul să ducem lucrurile bune la un alt nivel, să continuăm dezvoltarea, să avem o mentalitate solidă. Privim cu speranță pentru EURO. Înainte de toate, e o grupă din care poți aduna puncte, dar se pot și pierde, e o grupă echilibrată.

Reclamă 4 / 0/3

Elveția e cea mai puternică echipă, o cunoaștem destul de bine, va urma o perioadă de monitorizare. Cu Israelul ne-am întâlnim recent și am lăsat o impresie bună. Dar ei au echipă în Champions League, pe Maccabi Haifa, și să nu uităm de „dubla” Craiova – Beer Sheva.

Kosovo are un parcurs bun, ați văzut și CFR-ul în Conference League cu Ballkani. Belarusul poate produce surprize. Cel mai important este să ne uităm la noi, să nu uităm ce avem de făcut. Avem de produs o calificare, asta îi lipsește suporterului român. Trebuie să strângem rândurile, băieții trebuie să privească cu încredere ceea ce urmează.

Când la națională să vină cu încredere, cu un tonus bun, cu moral și să dea tot ce e mai bun. O să spun că am dorința imensă de a merge la un turneu final cu echipa națională, în toate speach-urile mele le-am vorbit despre suporteri. Ce pot să promit este că vom da totul pentru poziția noastră, de la mine va pleca acest semnal, trebuie să credem în șansa noastră și să răzbim. Am fost pregătit pentru orice scenariu.

A fost o etapă de cunoaștere, de analiză. Eu spun că ultima acțiune ne-a arătat potențial. Depindem de mulți factori externi. Cred foarte tare în potențialul lor, împreună putem să ne ridicăm nivelul, să facem o națională bună. Eu sunt pregătit și pentru critică”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Prima TV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și