Închide meniul

Ionuţ Lupescu, reacţie vehementă după ce FRF l-a „uitat” şi nu l-a invitat la România – Elveţia: „Mai bine stau la TV!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 20:49

Ionuţ Lupescu, reacţie vehementă după ce FRF l-a „uitat şi nu l-a invitat la România – Elveţia: „Mai bine stau la TV!

Ionuţ Lupescu cere "revoluţie" în fotbalul românesc, după Dinamo - Petrolul 1-1

Ionuţ Lupescu / AS.ro LIVE

Ionuţ Lupescu a avut o reacţie vehementă, după ce FRF l-a „uitat” şi nu l-a invitat la România – Elveţia. Oficialii Federaţiei au trimis mai multe invitaţii pentru foşti membrii ai Generaţiei de Aur, însă „Kaiserul” nu a primit nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveţia este ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024. Partida va fi pe 21 noiembrie, în directe pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Ionuţ Lupescu, reacţie vehementă după ce FRF l-a „uitat” şi nu l-a invitat la România – Elveţia

Conform gsp.ro, FRF a împărţit invitaţii foştilor membrii ai Generaţiei de Aur, care se aflau în teren la Campionatul Mondial din 1994. Însă, nu toţi foştii jucători au fost luaţi în seamă de oficialii Federaţiei.

Ionuţ Lupescu a fost „uitat” şi nu a primit nicio invitaţie. Acesta este fostul rival al lui Răzvan Burleanu, de la ultimele alegeri de la FRF. Şi Florin Prunea, un contestatar al actualei conduceri FRF, a fost sărit din schemă.

Ionuţ Lupescu a oferit şi o primă reacţie, după ce nu a fost luat în seamă de FRF. Fostul internaţional a dezvăluit că o singură dată a primit invitaţie din partea Federaţiei, şi a fost trimis în colţul arenei.

Reclamă

„Nu am primit nimic și acum nu sunt în țară. Am fost odată cu tata, mi-au dat la „corner”! Mi-au dat odată invitație la un meci, mai trăia tata, doar că mi-au dat undeva în zona de la corner… La asta mă refer.

La meciul cu Finlanda, cred că 2014. M-am întâlnit cu Trică (n.r. – Eugen Trică, fostul stelist), era și el acolo.

(N.r. Dacă vrei primi invitaţie, vei accepta?) Dacă îmi dă tot acolo, mai bine nu-mi mai dă. Așa, mai bine stau la TV…”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nici Gică Mihali, titular în trei dintre cele cinci meciuri ale României de la Mondialul din 1994, nu a fost invitat de FRF la duelul de pe Arena Naţională, cu Elveţia.

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale. Fostul internaţional consideră că Nicolae Stanciu este cel în jurul căruia se creează echipa, considerând că mijlocaşul poate fi decisiv în vederea calificării României la EURO 2024.

Ionuţ Lupescu a declarat că „tricolorii” vor prinde mai multă încredere, dacă vor reuşi să ducă România din nou la un turneu final, după opt ani. „Kaiserul” a declarat că jucătorilor lui Edi Iordănescu le va creşte cota cu siguranţă, dacă vor merge la turneul final din Germania.

„Cred că după Euro din Italia (n.r – turneul final de tineret Euro U21 din 2019), pe fondul insucceselor interne, la nivel intern s-a supraestimat acea competiție și am crezut că vom avea rezultate și la echipa mare. Numai că diferența este mare între naționala de tineret și cea mare.

De aceea spun că e foarte important să ne calificăm la Euro 2024, pentru că doar așa ne va crește iar cota, plus că jucătorii vor căpăta mult mai multă încredere.

Sper să mai apară și alți jucători de top, cum este Drăgușin. Dar nu trebuie să punem prea mare presiune pe el. Radu trebuie să joace, să capete experiență, încă e în perioada în care poate învăța. Doar așa va crește, cu siguranță.

Cât despre vedeta naționalei…. Stanciu este căpitanul. E un personaj foarte important. În jurul lui se creează echipa”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și