Închide meniul

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale: „În jurul lui se creează echipa!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 19:11

Reclamă
Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale: „În jurul lui se creează echipa!

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu revine la Dinamo / Hepta

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale. Fostul internaţional consideră că Nicolae Stanciu este cel în jurul căruia se creează echipa, considerând că mijlocaşul poate fi decisiv în vederea calificării României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu este căpitanul „tricolorilor”, bifând toate meciurile României din actualele preliminarii. Echipa naţională este pe primul loc în Grupa I, şi mai are de jucat două meciuri „de foc”, cu Israel şi Elveţia.

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu a declarat că „tricolorii” vor prinde mai multă încredere, dacă vor reuşi să ducă România din nou la un turneu final, după opt ani. „Kaiserul” a declarat că jucătorilor lui Edi Iordănescu le va creşte cota cu siguranţă, dacă vor merge la turneul final din Germania.

În privinţa jucătorului-cheie de la naţională, Ionuţ Lupescu a transmis un mesaj ferm. Acesta susţine că Nicolae Stanciu este vedeta lotului, fiind un jucător extrem de important din lotul lui Edi Iordănescu.

„Cred că după Euro din Italia (n.r – turneul final de tineret Euro U21 din 2019), pe fondul insucceselor interne, la nivel intern s-a supraestimat acea competiție și am crezut că vom avea rezultate și la echipa mare. Numai că diferența este mare între naționala de tineret și cea mare.

Reclamă

De aceea spun că e foarte important să ne calificăm la Euro 2024, pentru că doar așa ne va crește iar cota, plus că jucătorii vor căpăta mult mai multă încredere.

Sper să mai apară și alți jucători de top, cum este Drăgușin. Dar nu trebuie să punem prea mare presiune pe el. Radu trebuie să joace, să capete experiență, încă e în perioada în care poate învăța. Doar așa va crește, cu siguranță.

Cât despre vedeta naționalei…. Stanciu este căpitanul. E un personaj foarte important. În jurul lui se creează echipa”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională

Ionuț Lupescu a transmis un mesaj de încurajare pentru echipa națională. „Kaizerul” a vorbit despre situația „tricolorilor”, din Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

După meciurile jucate de România în luna octombrie (0-0 cu Belarus și 4-0 cu Andorra), Ionuț Lupescu a vorbit despre șansele la calificare ale „tricolorilor”. Fostul internațional este de părere că prima reprezentativă are punctele necesare pentru participarea la EURO 2024, chiar dacă jocul acestora nu a fost unul „strălucit”.

„Am spus de a începutul campaniei că sunt sigur că ne vom califica. Grupa este destul de slăbuţă valoric faţă de celelalte. Avem punctele necesare. Jocul nu e strălucit, dar important este să ai puncte. Dar va trebui să îşi îmbunătăţească jocul la Euro. Trebuie să demonstrezi acolo alt fotbal.

Pentru că s-ar putea să se întoarcă roata şi să ajungi cu o imagine şi mai şifonată. Sper să nu se întâmple acest lucru”, a spus Ionuț Lupescu, într-o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și