Închide meniul

Ionuț Nedelcearu, în stare de șoc! Ultrașii l-au făcut fascist pentru că nu a îngenuncheat înainte de Anglia – România. Cum a explicat situația: „Ipocrizie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 17:18

Ionuț Nedelcearu, în stare de șoc! Ultrașii l-au făcut fascist pentru că nu a îngenuncheat înainte de Anglia – România. Cum a explicat situația: „Ipocrizie!

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ionuț Nedelcearu a explicat scandalul de la Anglia - România

Din contră, Ionuț Nedelcearu consideră că obiceiul de a îngenunchea înaintea unui meci este ipocrit. Fotbalistul lui AEK Atena e de părere că această manifestare împotriva rasismului nu este eficientă, fiind făcută mai mult din obligație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Nedelcearu: „Este o ipocrizie!”

„Din moment ce am aflat că refuzul meu de a îngenunchea înainte de meciul amical dintre Anglia și țara mea a provocat comentarii negative care m-au ofensat ca persoană, aș vrea să clarific că nu sunt rasist și că urăsc toate tipurile de rasism și discriminare, ceea ce este cunoscut de către toți cei care mă știu personal și ca fotbalist.

Nu am simțit că trebuie să îngenunchez doar dintr-o simplă obligație. Viziunea mea și atitudinea în privința vieții sunt că mesajele pe care noi, ca membrii ai societății, trebuie să le trimitem împotriva rasismului, ar trebui să fie mai clare și să vizeze toate manifestările de rasism pe care le experimentăm în viețile noastre.

Din punctul meu de vedere, este mai degrabă ipocrit să credem că ne îndeplinim datoria împotriva rasismului doar prin simpla respectare a ordinului de a îngenunchea!”, scris Ionuț Nedelcearu, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nedelcearu Ionut (@nedelcearu.ionut)

Reclamă

Imediat după scandalul de la Anglia – România, Nedelcearu a fost desființat de ultrașii lui AEK Atena. Românul a fost acuzat de fascism pe rețelele de socializare și i s-a cerut demisia de la club.

 

Reclamă 4 / 0/3

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat. Stanciu şi Nedelcearu au refuzat

Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter” înainte de Anglia – România. Chiar dacă fanii i-au huiduit la meciul cu Austria, jucătorii lui Southgate nu au ţinut cont de dorințele suporterilor. Aceştia au avut acelaşi comportament, iar huiduielile s-au auzit din nou pe arena „Riverside”.

Nouă dintre „tricolori” au fost alături de englezi. Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu au refuzat. Mijlocașul Slaviei Praga a explicat situația imediat după meci.

„Am procedat la fel și cu Slavia, în «sferturile» Europa League, cu Arsenal, mi se pare normal. Colegul meu de la Slavia a fost suspendat 10 etape fără nicio probă, doar că s-a presupus că ar fi spus acel cuvânt pe care nu îl pot rosti acum. Nu cred că asta e soluția”, a spus Stanciu, la Pro X.

În sezonul trecut de Europa League, Kudela, unul dintre colegii lui Stanciu de la Slavia Praga, a fost acuzat de rasism de către Kamara de la Rangers. Kudela a negat atacul rasist. Fotbalistul Slaviei şi-a manifestat însă regretul pentru jignirile pe care i le-a adus adversarului său.

Recomandări
  • Scandal la Anglia – România
  • Nedelcearu și Stanciu au refuzat să îngenuncheze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și