Închide meniul

Ionuț Radu, mesaj de mobilizare după Andorra – România 0-2: „Trebuie să gândim aceste calificări ca pe un nou început!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 9:51

Ionuț Radu, mesaj de mobilizare după Andorra – România 0-2: Trebuie să gândim aceste calificări ca pe un nou început!”

Ionuț Radu, mesaj de mobilizare după Andorra - România 0-2

Ionuț Radu / Profimedia

Ionuț Radu a avut un mesaj de mobilizare după Andorra – România 0-2, partidă din prima etapă a preliminariilor EURO 2024. Meciul României a putut fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu este cu gândul la meciul cu Belarus, despre care spune că „tricolorii” trebuie să-l câștige cu orice preț.

Ionuț Radu, mesaj de mobilizare după Andorra – România 0-2

Portarul naționalei României consideră că, meciurile din preliminariile EURO 2024, trebuie gândite ca pe un nou început, pentru „tricolori”.

„Sunt fericit că am reușit să luăm cele trei puncte. E primul meci, am început cu dreptul și asta este important. Dar, după cum știm, victoriile aduc mereu foame de mai multe victorii, deci trebuie să continuăm să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm și cu Belarus.

Nu trebuie să ne concentrăm pe celelalte rezultate, trebuie să fim concentrați doar pe noi, să facem ceea ce știm și să dăm totul mai departe pentru a obține victoria în meciul următor.

Reclamă

Tot ce pot să spun este că trebuie să gândim aceste calificări ca pe un nou început, (n.r. suporterii) să fie cu noi, să uităm de dezamăgirile pe care le-am trăit în trecut. Împreună, vom avea un drum lung și frumos”, a declarat Ionuț Radu, pentru prosport.ro.

Golurile partidei Andorra – România au fost marcate de Dennis Man și Denis Alibec.

Radu Dărgușin: „A fost o seară specială pentru mine!”

„Cu siguranţă a fost o seară specială pentru mine. Prima oară titular, sunt foarte fericit şi datorită acestui rezultat pozitiv. Am început cu bine această campanie şi suntem foarte încrezători. Eu o să dau totul pe teren şi rămâne la decizia selecţionerului (n.r. dacă va rămâne titular).

Reclamă 4 / 0/3

Per total ne-am făcut treaba foarte bine, am luat cele 3 puncte acasă şi mergem mai departe. A fost o atmosferă foarte bună pentru noi, ne-a dat un stimul în plus. Le mulţumesc tuturor celor care au venit din România să ne suţină.

(Reporter: Emoţionat la imn din postura de titular pentru prima dată?) A fost o piele de găină pe care mi-am dorit să o simt cât mai repede. A fost un moment foarte special pentru mine. De când am început să vin la naţionalele României, de la U15 până acum, a fost un moment pe care l-am aşteptat foarte mult. Am muncit foarte mult pentru acest moment şi m-am bucurat pe deplin. Eu nu comentez decizia altora (n.r. de a refuza să vină la naţionala României), eu ştiu că vreau să vin aici cu toată inima şi o să dau totul pe teren.

Bineînţeles (n.r. dacă şi-a dorit de la început să vină la echipa naţională a României). De mic cred că este visul oricărui român care joacă fotbal în faţa blocului. Este o mândrie şi o responsabilitate foarte mare (n.r. să îmbrace tricoul naţionalei) pe care trebuie să ştii să o gestionezi. Este un grup foarte unit, dornic să facă performanţe şi să ducem România la EURO”, a spus Radu Drăgușin, la finalul partidei cu Andorra.

Pentru România, urmează meciul, de acasă, cu Belarus. Partida este programată marți, de la ora 21:45.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și