Închide meniul

„Îşi doreşte foarte mult să antreneze echipa naţională!” Edi Iordănescu are susţinere puternică să devină selecţionerul României: „Este o variantă foarte bună!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 23:46

„Îşi doreşte foarte mult să antreneze echipa naţională! Edi Iordănescu are susţinere puternică să devină selecţionerul României: „Este o variantă foarte bună!

Edi Iordănescu a vorbit despre lupta la titlu

Profimedia

Aşa cum AS.ro a anunţat, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer. Contractul dintre cele două părţi deja a fost trimis la avocaţi  şi se aştepată ca zilele următoare să se facă anunţul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Narcis Răducan, un apropiat al lui Edi Iordănescu. a dezvăluit că acesta îşi doreşte enorm să devină selecţioner. Ca şi tatăl său, Edi Iordănescu poate deveni prima dată selecţioner la vârsta de 43 de ani. Atât avea şi Anghel Iordănescu în 1993, când a preluat echipa naţională şi a dus-o până în sferturile de finală la Campionatul Mondial de 1994.

Edi Iordănescu, marele favorit să devină selecţionerul României

„Pot să confirm că Edi își dorește foarte mult să antreneze echipa națională. Am mare încredere în capacitatea lui, chiar dacă este mai tânăr decât profilul uzual al unui selecționer. Ținând cont de context și de ce s-a întâmplat în aceste negocieri, cred că este o variantă foarte bună. Trebuie să confirme, așa este la fotbal”, a spus Narcis Răducan la digisport.ro.

Citește și:

Detaliile contractului dintre Edi Iordănescu și FRF

Din informațiile AS.ro, cei de la FRF au decis să fie ‘mai indulgenți’ privind clauza din Liga Națiunilor, care-l deranja pe Iordănescu. Federația a plusat și la bonusul de performanță, pentru a-l convinge pe fostul tehnician de la FCSB să preia naționala.

Așa cum AS.ro v-a anunțat, Iordănescu a renunțat la o sumă importantă de bani, de la arabi, pentru a prelua echipa națională. Din câte se pare, contractul va fi până la finalul campaniei de calificare la EURO 2024, urmând ca apoi să existe o negociere între cele două părți.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și