Închide meniul

Israel – România | Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu! Dennis Man, assist superb

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 21:14

Israel – România | Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu! Dennis Man, assist superb

Alex Cicâldău a marcat în Israel - România

Alex Cicâldău, în timpul unui meci / Profimedia

Alexandru Cicâldău (24 ani) a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu. Mijlocaşul lui Galatasaray a deschis scorul în minutul 10 al confruntării de pe „Netanya Stadium”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a fost printre cei trei „supravieţuitori” ai echipei de start a României. Edi Iordănescu a făcut 8 schimbări faţă de înfrângerea cu Grecia, scor 0-1, iar mijlocaşul lui Galatasaray a fost titularizat în ambele confruntări.

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă a semnat prima mare ocazie în meciul cu Israel. Fotbalistul lui Atalanta a driblat un adversar şi l-a încercat pe Marciano cu un şut puternic, la colţul lung, din interiorul careului.

Mihăilă nu a reuşit să înscrie, dar Alexandru Cicâldău „a spart gheaţa” în mandatul noului selecţioner. Dennis Man i-a trimis o pasă lungă mijlocaşului lui Galatasaray, care l-a învins pe portarul advers şi a reuşit primul gol din era Iordănescu.

Cicâldău, titularizat din nou de Edi Iordănescu

Israel – România. Faţă de meciul cu Grecia, Edi Iordănescu a făcut 8 schimbări în echipa de start. Florin Niță, Vlad Chiricheș și Alexandru Cicâldău sunt singurii „supravieţuitori” în primul „11” al primei reprezentative.

Reclamă

Cristi Manea, Andrei Burcă și Alin Toșca sunt noutăţile din defensivă. La mijloc, Marius Marin şi Darius Olaru sunt jucătorii aleşi de Edi Iordănescu, alături de Alexandru Cicâldău. Valentin Mihăilă, Andrei Ivan şi Dennis Man sunt jucătorii cu care atacăm Israel.

Octavian Popescu este din nou rezervă. „Perla” FCSB a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Tânărul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de momente neplăcute după ce a intrat pe teren, în minutul 62.

Edi Iordănescu, complet debusolat din cauza problemelor de lot

Israel – România. Edi Iordănescu se pregătește pentru al doilea său meci pe banca naționalei noastre. Noul selecționer a dezvăluit momentele dificile prin care au trecut „tricolorii” înaintea partidei de mâine, de la Netanya, ca urmare a cazurilor de Covid și viroză descoperite în cadrul lotului.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne bucurăm că suntem aici. Contextul e foarte greu pentru noi, vă spun cu sinceritate. Rog presa română să nu folosească alibiuri pentru noi. Nu vreau să construiesc alibiuri. Pentru mine, ca selecţioner nou, nu a fost deloc uşor. Mi-am dorit interacțiune cu jucătorii. Voiam să cunosc grupul, să am discuții individuale, să ne cunoaștem, să pregătim terenul pentru ce urmează.

Am avut câte 4-5 jucători închiși în cameră, le lăsam mâncarea la ușă. A fost foarte greu. Am trecut prin asta de două ori, și la CFR și la FCSB. Dar acum nu știam fiecare ce are (n.r. – Covid sau viroză). Parcă eram spital, nu echipă de fotbal sau cantonament. Te uiți în stânga și în dreapta când auzi că cineva strănută și nu știi cum să reacționezi. Mesajul meu este de a strânge rândurile, de putere, de a depăși aceste obstacole. Aceste lucruri trebuie să ne facă o mentalitate mai puternică.

Situația a fost imposibil de ținut sub control. Sper ca în vară să fim semnificativ mai bine”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă, pentru FRF TV.

Recomandări
  • Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu
  • Mijlocaşul lui Galatasaray, reuşită superbă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și