Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024: „Suntem mai talentați”

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 15:41

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024: Suntem mai talentați”

Israel - România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024

Miodrag Belodedici / Captură Antena Sport

Israel – România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024. Fostul mare jucător al echipei naționale a vorbit despre situația elevilor lui Edi Iordănescu, din preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a merge la EURO, România are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate în partida cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi va urma meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Israel – România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024! Mesajul fostului internațional

Înaintea finalei din Ungaria, „Belo” a dezvăluit faptul că jucătorii aflați sub comanda lui Edi Iordănescu sunt, în opinia sa, mult mai talentați decât adversarii din Israel. Totodată, Miodrag Belodedici a vorbit și despre evoluțiile pe care prima reprezentativă le-a avut, de-a lungul acestei campanii de calificare.

„Nu știu de pe ce loc ne calificăm. Din ce am văzut, Israel nu e o echipă așa de slabă. Trebuie să ai grijă. Jucătorii sunt buni, sunt bătăioși, sunt serioși. Vom avea lupte cu ei. Dar suntem mai talentați ca ei. Avem și disciplină colectivă.  Sperăm la victorie. Eu aș vrea să câștigăm. Trebuie să câștigăm. Dacă nu, măcar să nu pierdem

Am avut și meciuri slabe. Dacă am ajuns să ne comparăm din naționala Kosovo… Înseamnă că ne-am dus în jos, că nu progresăm. Trebuie să câștigi. Acum eram mai liniștiți”, a spus Miodrag Belodedici, potrivit gsp.ro.

Reclamă

În momentul de față, „tricolorii” se pot califica la EURO în cazul în care nu pierd partida cu Israel. În caz contrar, elevii lui Edi Iordănescu vor fi nevoiți să o învingă pe Elveția, pe Arena Națională, sau să spere la o minune în meciul dintre Andorra și Israel.

Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România

Partida cu Israel aduce o singură modificare, una forțată, după accidentarea lui Dennis Man. Atacantul Parmei va fi înlocuit cu Ianis Hagi, care a primit destule minute și la echipa de club, după împrumutul de la Rangers la Alaves.

O singură dilemă mai are selecționerul Edi Iordănescu și anume flancul stâng al atacului, acolo unde Denis Drăguș pare că le-a luat față lui Florinel Coman și Valentin Mihăilă. Rămâne însă de văzut dacă Edi nu va prefera un jucător care să îl ajute și pe Bancu mai mult, în faza defensivă, putându-se baza astfel pe dispunerea la efort a lui Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

În apărare, situația este clară, Horațiu Moldovan a câștigat lupta cu Ionuț Radu și îi va avea în fața sa pe Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă și Nicușor Bancu. Cei 3 de la mijloc vor fi Răzvan Marin, Vladimir Screciu și Nicolae Stanciu, iar atacul va fi format din Ianis Hagi, Denis Alibec și Denis Drăguș (Florinel Coman, Valentin Mihăilă).

România (4-3-3): Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, Screciu, Stanciu – Hagi, Alibec (Puşcaş), Drăguș (Coman)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și