Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Surpriza uriaşă pregătită de Edi Iordănescu pentru atacul României!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 noiembrie 2023, 11:40 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 15:22

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Surpriza uriaşă pregătită de Edi Iordănescu pentru atacul României!

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia Images

Israel – România LIVE TEXT | Edi Iordănescu pregăteşte o surpriză uriaşă pentru atacul României în meciul care ne poate duce la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Edi Iordănescu se gândeşte să înceapă meciul cu George Puşcaş titular în centrul atacului. Selecţionerul va avea o decizie şi în privinţa celui care va juca în banda stângă, alegerea fiind între Denis Drăguş şi Florinel Coman.

Israel – România LIVE TEXT | Surpriza uriaşă pregătită de Edi Iordănescu pentru atacul României!

Edi Iordănescu va juca în formula 4-3-3 cu Israel. Horaţiu Moldovan, care s-a remarcat ca titularul postului în mandatul lui Iordănescu Jr, va fi titular şi cu Israel. Ar urma o linie de fund formată din Nicușor Bancu, Radu Drăguşin, Andrei Burcă şi Andrei Raţiu. Alte nume care s-ar mai regăsi în formula de start sunt Răzvan Marin, Vladimir Screciu, Nicolae Stanciu și Ianis Hagi.

La această oră, Pușcaș e favorit la titularizare cu Israel. Mai sunt ore bune, vor fi câteva discuții importante între Edi și jucători, dar George, care a început să joace tot mai mult în Serie A, e la un nivel fizic mai bun și are un ritm de joc mai aproape de nivelul acestui meci cu miză uriașă. Nu s-a luat decizia finală, dar sigur Drăguș e în cărți pentru a fi titular în banda stângă, el sau Florinel Coman vor acoperi banda aceea, iar Pușcaș, favorit ca vârf-pivot”, notează sursa citată.

Israel – România LIVE TEXT | Avertismentul lui Marcel Răducanu: „Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre”

Israel – România LIVE TEXT | Marcel Răducanu i-a avertizat pe „tricolori” înainte de meciul Israel – România, care ne poate duce la EURO 2024. E nevoie doar de un egal pentru ca naţionala să obţină biletele pentru turneul final care se va desfăşura anul viitor în Germania.

Reclamă

Marcel Răducanu a subliniat că e normal ca Ianis Hagi să fie titular, având în vedere că fiul lui Gică Hagi a făcut un meci mare cu Andorra.

Sunt două echipe puternice (n.r.: Israel şi Elveţia). Dacă pierzi cu Israel și cu Elveția atunci e deranj mare. Israelul nu cred că nu va învinge Andorra. Nu mă aștept să jucăm spectaculos, dar să luăm puncte cum am făcut-o și până acum.

Trebuie să fim foarte atenți și să punem într-adevăr probleme mai ales cu Israelul și să avem noi posesia. Dacă stăm să așteptăm, să jucăm la meci egal, cred că n-ar fi bine. E timpul să jucăm de la egal la egal cu ei, să îți creezi faze de gol. E un meci decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

Israelul e într-o stare delicată. Nu au putut să se pregătească aşa cum trebuia și e un mic avantaj pentru noi. Însă au jucători profesioniști care joacă la echipe mari și se pot motiva și mai mult pentru a le face o bucurie israelienilor. Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre, mult mai bine decât am făcut-o. Cred că sunt mai fotbaliști israelienii și nu cred că îi dezavantajează că meciul se dispută în Ungaria”, a declarat Marcel Răducanu pentru fanatik.ro.

„Ianis a avut sclipiri cu Andorra, mă scuzați. Golul cu Germania a fost acum un an și jumătate, înainte de accidentare. Cu Andorra trebuia să câștige și România U18. A fost un adversar foarte modest. Stanciu poate să decidă un joc din lovituri libere sau un șut de la distanță”, a mai transmis Marcel Răducanu pentru sursa citată.

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu: „Eu aşa aş aborda meciul”

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu! Cum ar trebui să trateze selecționerul echipei naționale partida cu Israel, care îi poate duce pe „tricolori” la Campionatul European din 2024.

Pentru a obține calificarea, România are nevoie de cel puțin un egal cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Elveția, care se va juca pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45 și care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Înainte de meciul din Ungaria, Florin Gardoș a dezvăluit cum ar fi tratat partida cu Israel, dacă el era selecționerul echipei naționale. Fostul fundaș a menționat faptul că Edi Iordănescu ar trebui să joace pe contraatac în acest duel, pentru ca „tricolorii” să obțină calificarea la EURO 2024.

„Eu cred că România nu va pierde. E și această conjunctură favorabilă, contează și asta. Eu cred că vom fi calificați după meciul acesta. E un dezavantaj pentru Israel că nu joacă acasă. Va fi un meci foarte important pentru ei, pentru că e ultima șansă. Pentru noi nu e, dar trebuie să profităm.

Eu, dacă eram selecționer, aș aborda meciul mai pragmatic și m-aș baza pe contraatac. M-aș baza pe viteză jucătorilor din benzi”, a spus Florin Gardoș, potrivit gsp.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și