Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Avertismentul lui Marcel Răducanu: „Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 noiembrie 2023, 14:49

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Avertismentul lui Marcel Răducanu: „Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre

Israel - România LIVE TEXT | Avertismentul lui Marcel Răducanu

Marcel Răducanu / Antena Sport

Israel – România LIVE TEXT | Marcel Răducanu i-a avertizat pe „tricolori” înainte de meciul Israel – România, care ne poate duce la EURO 2024. E nevoie doar de un egal pentru ca naţionala să obţină biletele pentru turneul final care se va desfăşura anul viitor în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Răducanu a subliniat că e normal ca Ianis Hagi să fie titular, având în vedere că fiul lui Gică Hagi a făcut un meci mare cu Andorra.

Israel – România LIVE TEXT | Avertismentul lui Marcel Răducanu: „Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre”

Sunt două echipe puternice (n.r.: Israel şi Elveţia). Dacă pierzi cu Israel și cu Elveția atunci e deranj mare. Israelul nu cred că nu va învinge Andorra. Nu mă aștept să jucăm spectaculos, dar să luăm puncte cum am făcut-o și până acum.

Trebuie să fim foarte atenți și să punem într-adevăr probleme mai ales cu Israelul și să avem noi posesia. Dacă stăm să așteptăm, să jucăm la meci egal, cred că n-ar fi bine. E timpul să jucăm de la egal la egal cu ei, să îți creezi faze de gol. E un meci decisiv.

Israelul e într-o stare delicată. Nu au putut să se pregătească aşa cum trebuia și e un mic avantaj pentru noi. Însă au jucători profesioniști care joacă la echipe mari și se pot motiva și mai mult pentru a le face o bucurie israelienilor. Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre, mult mai bine decât am făcut-o. Cred că sunt mai fotbaliști israelienii și nu cred că îi dezavantajează că meciul se dispută în Ungaria”, a declarat Marcel Răducanu pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Ianis a avut sclipiri cu Andorra, mă scuzați. Golul cu Germania a fost acum un an și jumătate, înainte de accidentare. Cu Andorra trebuia să câștige și România U18. A fost un adversar foarte modest. Stanciu poate să decidă un joc din lovituri libere sau un șut de la distanță”, a mai transmis Marcel Răducanu pentru sursa citată.

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu: „Eu aşa aş aborda meciul”

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu! Cum ar trebui să trateze selecționerul echipei naționale partida cu Israel, care îi poate duce pe „tricolori” la Campionatul European din 2024.

Pentru a obține calificarea, România are nevoie de cel puțin un egal cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Elveția, care se va juca pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45 și care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de meciul din Ungaria, Florin Gardoș a dezvăluit cum ar fi tratat partida cu Israel, dacă el era selecționerul echipei naționale. Fostul fundaș a menționat faptul că Edi Iordănescu ar trebui să joace pe contraatac în acest duel, pentru ca „tricolorii” să obțină calificarea la EURO 2024.

„Eu cred că România nu va pierde. E și această conjunctură favorabilă, contează și asta. Eu cred că vom fi calificați după meciul acesta. E un dezavantaj pentru Israel că nu joacă acasă. Va fi un meci foarte important pentru ei, pentru că e ultima șansă. Pentru noi nu e, dar trebuie să profităm.

Eu, dacă eram selecționer, aș aborda meciul mai pragmatic și m-aș baza pe contraatac. M-aș baza pe viteză jucătorilor din benzi”, a spus Florin Gardoș, potrivit gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și