Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu: „Eu aşa aş aborda meciul”

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 14:25

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor pentru Edi Iordănescu: „Eu aşa aş aborda meciul

Israel - România LIVE TEXT | Sfatul unui fost "tricolor" pentru Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Hepta

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu! Cum ar trebui să trateze selecționerul echipei naționale partida cu Israel, care îi poate duce pe „tricolori” la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a obține calificarea, România are nevoie de cel puțin un egal cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Elveția, care se va juca pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45 și care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Israel – România LIVE TEXT | Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu. Mesajul lui Florin Gardoș

Înainte de meciul din Ungaria, Florin Gardoș a dezvăluit cum ar fi tratat partida cu Israel, dacă el era selecționerul echipei naționale. Fostul fundaș a menționat faptul că Edi Iordănescu ar trebui să joace pe contraatac în acest duel, pentru ca „tricolorii” să obțină calificarea la EURO 2024.

„Eu cred că România nu va pierde. E și această conjunctură favorabilă, contează și asta. Eu cred că vom fi calificați după meciul acesta. E un dezavantaj pentru Israel că nu joacă acasă. Va fi un meci foarte important pentru ei, pentru că e ultima șansă. Pentru noi nu e, dar trebuie să profităm.

Eu, dacă eram selecționer, aș aborda meciul mai pragmatic și m-aș baza pe contraatac. M-aș baza pe viteză jucătorilor din benzi”, a spus Florin Gardoș, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Partida dintre Israel și România se joacă la Felcsut, pe teren neutru, având în vedere faptul că în „Țara Sfântă” exitstă, în momentul de față, un conflict armat. Stadionul pe care se joacă meciul se numește „Pancho Arena” și este casa formației Akademia Puskas.

Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor

Înainte de partida cu Israel, Dorin Goian a declarat faptul că speră ca România să câștige duelul din Ungaria și să obțină calificarea la EURO 2024. Totodată, fostul fundaș al echipei naționale este de părere că „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot să se califice la turneul final din Germania chiar de pe primul loc.

„Încrezători ca suporteri, ne dorim mult să mergem la un Euro. Plus că e în Germania, mulți români vor avea ocazia să meargă acolo, la turneul final. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi o bucurie pentru fotbalul românesc și prin prisma situației echipelor de club. Nu jucăm cu nicio echipă în cupele europene, e trist, avem șansa de a fi la Euro cu România.

Eu aș merge cu Alibec număr 9. Personal, mi se pare un jucător în formă, atât el, cât și Drăguș pot face diferența.

Eu cred că diseară motivația va fi mai mare decât presiunea resimțită de jucători. Sunt sigur că nu doar ne vom califica, dar vom câștiga! Nu că e bun și egalul, dar vom face meci bun și ne vom califica de pe locul 1”, a spus Dorin Goian, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și