Închide meniul

Jucătorul pe care mizează Mihai Stoichiţă, pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra: „Face diferenţa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 9:35

Jucătorul pe care mizează Mihai Stoichiţă, pentru „dubla cu Belarus şi Andorra: „Face diferenţa!

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă, în timpul unui meci/ Hepta

Jucătorul pe care mizează Mihai Stoichiţă, pentru „dubla” naţionalei cu Belarus şi Andorra, este Denis Drăguş. Directorul tehnic de la FRF are mare încredere în atacantul de la Gaziantep, mărturisind că acesta are capacitatea de a face diferenţa într-un meci. Belarus – România va fi joi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, la începutul sezonului. Atacantul a fost „revitalizat” de Marius Şumudică, şi a reuşit să marcheze două goluri, în cele patru meciuri bifate la formaţia turcă.

Jucătorul pe care mizează Mihai Stoichiţă, pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra

Mihai Stoichiţă a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Denis Drăguş. Directorul tehnic de la FRF a declarat că atacantul este în formă, şi poate face diferenţa la echipa naţională, în cazul în care Edi Iordănescu va miza pe el.

De asemenea, Stoichiţă a amintit şi de faptul că Drăguş a fost debutat de Cosmin Contra la echipa naţională, în 2018, atunci când avea doar 19 ani.

„Un jucător tânăr. Îmi aduc aminte un meci în care era încă foarte tânăr, un meci cu Serbia, 2-2 la Belgrad. Un jucător care m-a impresionat la vremea respectivă.

Reclamă

L-a băgat Contra, nu știu câți ani avea, 19 ani. Nu poți să pierzi un astfel de jucător, mai ales dacă joacă bine din ce am înțeles eu.

Un jucător care face diferența la momentul actual la echipa lui. Dacă o va face și la echipa națională o să vedem. În funcție de cum va fi, dacă Edi îl folosește.

Asta nu este construcție pentru viitor este un moment pe care trebuie să-l speculezi, să-l trăiești acum, o calificare”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiță a analizat duelul „tricolorilor” cu Belarus

Mihai Stoichiță a analizat duelul „tricolorilor” pregătiți de Edi Iordănescu, care marchează începutul acțiunii din luna octombrie a echipei naționale. Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre șansele primei reprezentative, în partida care va avea loc la Budapesta.

Mihai Stoichiță este de părere că adversara României de joi nu este favorită la câștigarea meciului, dar i-a sfătuit pe jucătorii echipei naționale să trateze cu seriozitate duelul.

Partida cu Belarus, m-am uitat la Belarus la ultimul meci al lor pe care l-au avut în deplasarea din Israel. Trebuie să fii extrem de cicumspect și concentrat la acest meci. Nu este ușor, dar nu este imposibil.

Nu sunt superiori, după părerea mea. În funcție de cum tratăm această partidă să îi depășim. Orice rezultat în afară de o victorie e un eșec. Este extrem de important ca băieții la ora meciului să fie 100% conștienți la ce trebuie să facă”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și