Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Dorinel Munteanu, surprins că Andrei Borza nu e în lotul lui Edi Iordănescu: „Trebuia convocat”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 9:53

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Dorinel Munteanu, surprins că Andrei Borza nu e în lotul lui Edi Iordănescu: Trebuia convocat”

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Kosovo – România LIVE VIDEO | Dorinel Munteanu este surprins că Andrei Borza nu a fost chemat la lot de Edi Iordănescu. Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY vineri, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Borza, în vârstă de numai 17 ani, evoluează la Farul Constanţa. Fundaşul stânga a crescut la Academia lui Gică Hagi şi este evaluat acum de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 400.000 de euro.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Dorinel Munteanu, surprins că Andrei Borza nu a fost chemat la lot de Edi Iordănescu

Pe postul de fundaş stânga au fost convocaţi la lot de către Edi Iordănescu Mario Camora și Raul Opruț.

Continuitatea lui, jocul lui, maturitatea lui în joc… Nu ar trebui să se uite ce scrie în buletin, pentru că el a făcut un campionat foarte bun. Ar fi trebuit să fie convocat la echipa națională. Dacă ai o continuitate de un an, un joc bun, un randament bun, ar fi trebui să intri în ochii selecționerului. Și așa nu stăm foarte bine la acest capitol, mă refer la această poziție. E o surpriză foarte mare pentru mine că nu a fost convocat”, a declarat Dorinel Munteanu pentru prosport.ro.

Andrei Borza a debutat în Liga 1 pentru Farul pe 1 mai 2022, la un meci pierdut cu 1-0 de echipa constănţeană cu CFR Cluj. În sezonul care tocmai s-a încheiat, în care Farul a cucerit titlul de campioană, Andrei Borza a fost o piesă de bază în echipa lui Gică Hagi.

Reclamă

Andrei Borza are 36 de partide jucate în Liga 1 pentru Farul. El a marcat 3 goluri pentru echipa constănţeană şi a oferit 3 pase decisive.

Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi: „M-am uitat atent la el!”

Mihai Stoichiţă a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi. Directorul tehnic de la FRF susţine că mijlocaşul lui Rangers se află într-o condiţie fizică excelentă, înaintea „dublei” din preliminarii cu Kosovo şi Elveţia.

Mihai Stoichiţă a analizat şansele pe care le are România, în duelul cu Kosovo. Acesta susţine că nu este speriat de kosovari, deşi au mulţi jucători care evoluează la echipe puternice din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi extraordinară (n.red. o victorie), sperăm cu toții. Văd multă încredere și în rândul băieților și asta e foarte important. Trebuie să avem încredere în ei. Am văzut ce a fost la antrenamente, cum au pregătit fiecare fază în amănunt.

Să vedem ce iese. Nu avem nicio șansă altfel, nu mai avem super-valorile pe care le-am avut. Avem jucători buni, care, cu un spirit de organizare bun, cu o strategie bună, pot face performanță.

Mihai Stoichiţă: „Nu sunt aşa fricos când mă uit la Kosovo!”

Pe Kosovo o văd așa pe bucăți. Văd mulți jucători care evoluează la echipe puternice, dar, în ansamblu, parcă nu sunt chiar așa fricos când joacă sub numele de Kosovo. Îmi e frică de ei când văd la ce echipe joacă. E foarte interesant ce se întâmplă.

Cred că prin tot ce a pregătit Edi, ce au pregătit ei, cum s-au implicat, am mare încredere în băieți. M-am uitat foarte atent la Ianis, nu mai există niciun fel de reținere, niciun instinct de autoconservare. Nu știu ce ritm de joc are, dar are mișcări mai mult decât normale. Nu cred că e vreo problemă cu Alibec.

Sunt trei portari care au multă experiență din punct de vedere al prezenței în teren. Toți au fost titulari. E foarte important. Nu poți să spui că în România avem niște apărări care ermetizează poarta. Portarii din România au mult de lucru”, a declarat Mihai Stoichiţă, în cadrul unui interviu acordat în momentul sosirii „tricolorilor” în Priştina.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și