Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi: „M-am uitat atent la el!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 23:45

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi: „M-am uitat atent la el!

Kosovo - România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi. Directorul tehnic de la FRF susţine că mijlocaşul lui Rangers se află într-o condiţie fizică excelentă, înaintea „dublei” din preliminarii cu Kosovo şi Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România, duelul din preliminariile EURO 2024, va fi vineri, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au şase puncte în grupa de calificare, după victoriile înregistrate cu Andorra şi Belarus, în luna martie.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi

Mihai Stoichiţă a analizat şansele pe care le are România, în duelul cu Kosovo. Acesta susţine că nu este speriat de kosovari, deşi au mulţi jucători care evoluează la echipe puternice din Europa.

Pe de altă parte, Stoichiţă a vorbit şi despre Ianis Hagi, mărturisind că l-a urmărit atent pe fiul „Regelui”. Directorul tehnic din cadrul FRF a declarat că mijlocaşul i-a lăsat o impresie bună, mai ales că a revenit după o accidentare cumplită, suferită anul trecut.

De asemenea, Mihai Stoichiţă a oferit declaraţii şi despre starea lui Denis Alibec, după ce atacantul a lipsit de la ultimul antrenament al naţionalei. Directorul tehnic de la FRF susţine că golgheterul celor de la Farul a fost doar menajat, şi nu are niciun fel de problemă.

Reclamă

„Ar fi extraordinară (n.red. o victorie), sperăm cu toții. Văd multă încredere și în rândul băieților și asta e foarte important. Trebuie să avem încredere în ei. Am văzut ce a fost la antrenamente, cum au pregătit fiecare fază în amănunt.

Să vedem ce iese. Nu avem nicio șansă altfel, nu mai avem super-valorile pe care le-am avut. Avem jucători buni, care, cu un spirit de organizare bun, cu o strategie bună, pot face performanță.

Mihai Stoichiţă: „Nu sunt aşa fricos când mă uit la Kosovo!”

Pe Kosovo o văd așa pe bucăți. Văd mulți jucători care evoluează la echipe puternice, dar, în ansamblu, parcă nu sunt chiar așa fricos când joacă sub numele de Kosovo. Îmi e frică de ei când văd la ce echipe joacă. E foarte interesant ce se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că prin tot ce a pregătit Edi, ce au pregătit ei, cum s-au implicat, am mare încredere în băieți. M-am uitat foarte atent la Ianis, nu mai există niciun fel de reținere, niciun instinct de autoconservare. Nu știu ce ritm de joc are, dar are mișcări mai mult decât normale. Nu cred că e vreo problemă cu Alibec.

Sunt trei portari care au multă experiență din punct de vedere al prezenței în teren. Toți au fost titulari. E foarte important. Nu poți să spui că în România avem niște apărări care ermetizează poarta. Portarii din România au mult de lucru”, a declarat Mihai Stoichiţă, în cadrul unui interviu acordat în momentul sosirii „tricolorilor” în Priştina.

Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024

Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024. Internaţionalul român este încrezător înaintea „dublei” din această lună, cu Kosovo şi Elveţia, mărturisind că „tricolorii” pot continua parcursul bun început în luna martie, după victoriile cu Andorra şi Belarus.

„Sunt mândru că am revenit, e clar sentimentul de responsabilitate așa cum ai de fiecare dată când faci parte din acest lot, dintr-o calificare foarte importantă, mai ales la început când speranțele sunt foarte mari, mă simt foarte bine mental, fizic, sunt pregătit pentru orice situație și să dau 100% pentru echipa națională, cum o fac de fiecare dată.

Sigur că sunt încrezător, e ca în anii trecuți, la tineret apoi la echipa mare, e sentimentul meu, am spus-o public mereu, mă cunosc cu colegii de aici și cu majoritatea de aici de la 11-12 ani, știu cu cine ies pe teren și nu am niciun dubiu că va veni momentul nostru”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și