Închide meniul
NEWS ALERT

Ladislau Boloni îl contestă pe Edi Iordănescu: ”Nu este vrednic!” Antrenorul a răbufnit în direct: ”Pe mine să nu mă învețe nimeni!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 19:47

Ladislau Boloni îl contestă pe Edi Iordănescu: ”Nu este vrednic!” Antrenorul a răbufnit în direct: ”Pe mine să nu mă învețe nimeni!”

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecţionerul României

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni îl pune la zid pe Edi Iordănescu

”N-am semnat un contract atât de unilateral cum s-a prezentat la Federație. Nu cred că ați văzut contract care să nu aibă un sfârșit. Chiar am fost bucuros că am ajuns la semnarea contractului. Știam că avem de muncit. Ce a fost valabil la ora 12:00 nu mai a fost valabil la ora 20:00. La telefon a fost valabil, apoi nu. Acest contract putea să se termine după 6 luni de zile. Ei au capacitatea să se elibereze de tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu este vrednic. Boloni a lucrat 25 de ani în fotbalul occidental. Boloni a fost în vestiar. El este la începutul carierei sale și îi doresc succes. Eu nu aveam voie să dau greș. Exigențele mele erau puse de mine însumi. Pe mine să nu mă învețe nimeni cum trebuie!”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit digisport.ro.

Citește și:

FRF, criticată după ce l-a numit selecţioner pe Edi Iordănescu

FRF a fost criticată din nou după ce l-a numit selecţioner pe Edi Iordănescu. Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, nu are încredere în Edi Iordănescu şi consideră că Ladislau Boloni ar fi fost selecţionerul ideal pentru România.

„Pentru mine nu e o soluție. Soluția era Boloni, încă sunt rănit. Să negociezi cu Boloni și să nu-l pui selecționer, să nu reușești să îl convingi, este o greșeală impardonabilă a Federației.

E foarte bine că a venit Edward Iordănescu, dar nu am nicio speranță că vom face ceva. Aveam o mare speranță dacă venea Boloni sau dacă venea un antrenor care a antrenat în afară, uite Lucescu, care a creat echipe mari, care au câștigat campionate, care a fost în Occident, nu în țările arabe.

Reclamă

Boloni a fost în Portugalia, în Grecia, a câștigat cupe. E o greșeală de management a Federației. M-am uitat la interviu și m-am blocat. A vrut să rămână în România și a vrut să îmbrace tricoul de antrenor și nu a fost acceptat.

Sunt dezamăgit că Boloni nu a rămas antrenorul echipei naționale. De Edward Iordănescu nu comentez, nu vreau să aud altceva la națională decât Boloni, Lucescu senior sau Dan Petrescu, în rest nu cred”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și