Închide meniul

„Mă gândeam că va primi o şansă!” Adrian Mutu, cerut din nou selecţioner la naţională: „Poate că îi va veni rândul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 18:14

„Mă gândeam că va primi o şansă! Adrian Mutu, cerut din nou selecţioner la naţională: „Poate că îi va veni rândul!

Adrian Mutu, cerut din nou selecţioner la naţională

Profimedia

Adrian Mutu, cerut din nou selecţioner la naţională

Ladislau Boloni este aproape de a deveni selecţionerul echipei naţionale după Mirel Rădoi. Boloni este în pline negocieri cu Răzvan Burleanu şi pare o chestiune de zile până când acesta va fi numit în mod oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Jean Vlădoiu crede că Adrian Mutu ar trebui să fie numit selecţioner. „Adi Mutu este unul dintre cei mai buni marcatori pe care această ţară i-a avut, are prestanţă, a fost şi la U21 şi M. Poate că la un moment dat îi va veni rândul. Mie mi-a plăcut ce a realizat la Craiova, în perioada scurtă în care a fost antrenor, şi sunt ferm convins că vom mai auzi de Mutu. Merg pe aceşti tineri, ei cunosc foarte bine fotbalul românesc. Eu i-am susţinut pe Edi Iordănescu şi pe Adrian Mutu, mi-aş fi dorit ca unul dintre ei să ajungă selecţioner. Din păcate, nu a fost momentul, a declarat Jean Vlădoiu.

Citește și:

EXCLUSIV | Adrian Mutu, cerut selecţionerul României chiar de ziua sa

Adrian Mutu (43 ani) este cerut selecţioner la echipa naţională chiar de ziua sa de naştere. Ladislau Boloni este favorit să revină pe banca României, dar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, crede că şi „Briliantul” este o opţiune excelentă.

„La mulți ani, să fie sănătos, să aibă noroc și Mutu. E nevoie de Mutu, a ajutat echipa națională, a jucat atâția ani, a jucat bine. A făcut fală pentru România. A jucat în afară. Dacă se putea pune, era momentul şi acum.

E mai experimentat Boloni, dar ce, Mutu e de aruncat? E de respectat și Mutu. Are o conduită bună sportivă. Dacă avea mintea asta și acum 12, 13 ani era tare. Are destulă experienţă, a fost fotbalist care a avut cei mai buni antrenori ai lumii și a învățat. Pe mine nu mă mai șochează nimic în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și