Închide meniul

Macedonia de Nord – România 0-0 | Dennis Man, reacţie după scandalul iscat de Răzvan Marin: „Eu încerc să îmi ajut echipa pe orice post!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2021, 8:16

Macedonia de Nord – România 0-0 | Dennis Man, reacţie după scandalul iscat de Răzvan Marin: „Eu încerc să îmi ajut echipa pe orice post!

Dennis Man a marcat în Israel

Profimediaimages

Titularizat de Mirel Rădoi la Skopje pe postul de extremă dreapta, cel pe care era folosit şi la FCSB, fotbalistul de 23 de ani a dezvăluit că este dispus să joace oriunde este trimis pe teren de selecţioner. Reacţia lui a venit imediat după ce Răzvan Marin l-a atacat pe Mirel Rădoi pentru faptul că a jucat puţin şi că nu a fost trimis pe poziţia în care este folosit la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, mesaj pentru Răzvan Marin: „Joc pe orice post!”

Pentru mine este acelaşi lucru… eu încerc să-mi ajut echipa pe orice post. Din păcate atât am reuşit astăzi pe plan individual. Atât ca echipă, cât şi eu.

Este normal în timpul meciului să existe discuţii, nervi (n.r. despre faptul că şi-a certat coechipierii pe durata partidei). Nu ştiu dacă a fost tensiune, important e că încet-încet am reuşit să intrăm în joc„, a declarat Dennis Man la PRO TV, după Macedonia de Nord – România 0-0.

Cel mai scump jucător plecat din Liga 1 a anunţat că România nu merita să plece cu mai mult de un punct de la Skopje.

Ne-am dorit foarte mult victorie, din păcate nu am reuşit să o obţinem. Am întâlnit o echipă bună, dar per total suntem mulţumiţi.

Reclamă

Suntem încrezători, credem în şansa noastră până la final. Atunci tragem linie şi vedem unde suntem. La fotbal este posibil orice, ne-am bucurat când am auzit ce a făcut Liechtenstein. Cred că în Macedonia de Nord a fost un rezultat echitabil„, a mai spus Man.

Răzvan Marin, atac incredibil la Mirel Rădoi

Răzvan Marin a avut un discurs dur după Macedonia de Nord – România 0-0. Mijlocaşul de la Cagliari a spus că este supărat şi că a jucat extrem de puţin în aceste meciuri.

Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt nemulţumit şi pentru rezultat şi pentru că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Cred că şi în seara asta se putea mai mult, dar vom vedea. Acum mă gândesc doar la echipa de club şi vom vedea în octombrie ce va fi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu mi-a spus nimeni nimic. Acum sunt destul de nervos şi supărat după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe. Vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea. Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi atâta tot Specialiştii de pe la televizor poate să spună lucrurile astea, domnul selecţioner. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr”, a răbufnit Răzvan Marin.

Recomandări
  • Macedonia de Nord – România 0-0
  • Cum a reacţiona Dennis Man

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și