Închide meniul

Macedonia de Nord – România | Încă o lovitură pentru Mirel Rădoi. Marian Aioani s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2021, 18:09

Macedonia de Nord – România | Încă o lovitură pentru Mirel Rădoi. Marian Aioani s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale

Mirel Rădoi, lovit de ghinion înainte de Macedonia de Nord - România

Profimediaimages

  • Marian Aioani s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale
  • Încă o lovitură pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi are parte de ghinioane la cea mai bună acţiune de când a preluat naţionala. Selecţionerul l-a pierdut şi pe Marian Aioani. Portarul celor de la Farul s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aioani s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale

Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, părăsește cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord. Marian a suferit o accidentare în pregătire, entorsă la glezna dreaptă, iar investigațiile coordonate de staff-ul medical al naționalei, efectuate în această dimineață, au dus la concluzia că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri„, se arată în mesajul transmis de frf.ro.

De la începutul acţiunii, Mirel Rădoi i-a mai pierdut pe Florin Tănase, Denis Alibec şi Denis Drăguş, toţi din cauza unor accidentări. De asemenea, şi Dorin Rotariu a plecat din cantonamentul după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Reclamă

Mirel Rădoi nu mai cheamă jucători înainte de Macedonia de Nord – România

Mirel Rădoi a anunţat, imediat după victoria cu Liechtenstein, că nu va mai chema jucători la lot în locul celor care au părăsit cantonamentul. Selecţionerul şi-a motivat şi această decizie.

Vom vedea starea fizică a jucătorilor. Cu Islanda, Nedelcu a acuzat probleme, cu Chiricheș am zis să nu riscăm vreo accidentare. 

Reclamă

 De când cu această pandemie, am tot avut accidentați sau depistați pozitiv. Nu vom aduce jucători, nu știu ce au făcut în ultimele zile, poate nu au simptome și devin pozitivi. Asta e marea noastră teamă, am stat 3-4 ore să ne gândim. Chiar și fotbaliștii vaccinați erau sub semnul întrebării„, a mai spus Rădoi.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”