Închide meniul

Marcel Răducanu, discurs dur după România – Israel 1-1: „Să meargă la biserică, să se roage. Când jucăm şi noi ceva fotbal?”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 17:57

Reclamă
Marcel Răducanu, discurs dur după România – Israel 1-1: „Să meargă la biserică, să se roage. Când jucăm şi noi ceva fotbal?

Marcel Răducanu, discurs dur după România - Israel 1-1

Jucătorii României după meciul cu Israel / Profimedia

Marcel Răducanu, discurs dur după România – Israel 1-1. „Tricolorii” au înregistrat al treilea rezultat de egalitate în grupa din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă formaţia lui Edi Iordănescu a rămas pe locul secund după remiza cu Israel, jocul României nu convinge şi atrage critici din toate părţile. România – Kosovo se joacă marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Marcel Răducanu, discurs dur după România – Israel 1-1: „Să meargă la biserică, să se roage. Când jucăm şi noi ceva fotbal?”

Fostul internaţional Marcel Răducanu a analizat partida de pe Arena Naţională şi a ajuns la o concluzie dură. Răducanu a declarat că era curios să vadă naţionala la treabă, dar nu văzut lucruri pozitive în prestaţia României şi consideră că Israel ne-a depăşit la toate capitolele.

„Eram foarte curios să văd echipa României, să văd altceva, dar din păcate, n-a fost nimic.

Am auzit și interviurile celor doi băieți, Viorel Moldovan și Florin Răducioiu, cât de supărați erau. Am avantajul că nu mă aștept la prea mult. Până acum nu s-a întâmplat nimic. Așa cum am jucat, am luat niște puncte, fără să avem meciuri frumoase, să încântăm lumea.

Reclamă

Aseară au avut 70 la sută posesie, am avut tehnică în regim de viteză, tehnică individuală a jucătorilor israelieni, ne-au depășit complet la toate capitolele, nu am avut nicio șansă. Daca ne dădeau patru sau cinci nu se supăra nimeni.

Ce tactică am avut ieri? Nu am văzut nimic. Pase lungi… păi joci acasă, sunt 50 de mii de spectatori, tu trebuie să faci jocul, să ajungi la finalizare. Nu mai avem jucători de calitate la nivelul ăsta. Ce joacă băieții ăștia nu are nicio legătură cu fotbalul modern. E un fel de păcăleală. E greu de înțeles ce se întâmplă.

Îl înțeleg pe Edi că le ia apărarea jucătorilor, dar nu poți să spui același lucru după fiecare meci: ’Din păcate’, dar din păcate când dăm și noi un gol, din păcate când câștigăm și noi un meci? Suntem pe locul doi, dar vine Kosovo. Va fi presiunea și mai mare, nu știu dacă vor putea să joace cu o presiune imensă.

Reclamă 4 / 0/3

Aș vrea să zic ceva pozitiv, dar nu am ce. E rău, nu poți să te uiți la ce se joacă acolo”, a declarat Marcel Răducanu, la digisport.ro.

Marcel Răducanu, ironic înaintea meciului România – Kosovo

Marcel Răducanu a vorbit şi despre meciul cu Kosovo de marţi. Fostul internaţional a fost ironic şi aşteaptă să vadă prestaţii mai bune ale „tricolorilor”:

„Ce să zică și Edi, el trebuie să spună asta (n.red. că nu este o grupă accesibilă). Dacă spune altceva, nu mai are nimeni încredere în el și poate să plece.

La meciul cu Kosovo, să nu mai facă antrenamente, să meargă la slujbă la biserică, să se roage, să se spovedească, să se pocăiască, cu gândul că ne ajută Dumnezeu. Când jucăm și noi ceva fotbal?

El (n.red. Edi Iordănescu) e băiat deștept, știe să pună problema, e normal să spună asta (n.red. că vom merge la EURO 2024)”, a mai spus Marcel Răducanu, pentru sursa mai sus menţionată.

Clasamentul din grupa României din preliminariile EURO 2024

  • 1. Elveţia 11p
  • 2. România 9p
  • 3. Israel 8p
  • 4. Belarus 4p
  • 5. Kosovo 4p
  • 6. Andorra 2p
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și