Închide meniul

Marcel Răducanu, uluit de naţionala României după 3-0 cu Ucraina: „Nu mai ştiu ce să cred. Îmi cer iertare că i-am criticat”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 iunie 2024, 22:58

Reclamă
Marcel Răducanu, uluit de naţionala României după 3-0 cu Ucraina: „Nu mai ştiu ce să cred. Îmi cer iertare că i-am criticat

Marcel Răducanu, uluit de naţionala României după 3-0 cu Ucraina

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

Marcel Răducanu e uluit de naţionala României după 3-0 cu Ucraina. Fostul mare jucător a recunoscut că nu se aştepta ca tricolorii să facă un astfel de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Marcel Răducanu i-a plăcut tot la naţionala României în meciul cu Ucraina. El le-a cerut iertare tricolorilor pentru ce a declarat anterior despre ei.

Marcel Răducanu, uluit de naţionala României după 3-0 cu Ucraina: „Nu mai ştiu ce să cred. Îmi cer iertare că i-am criticat”

Nu mai știu ce să cred. Nu realizez cum am putut să jucăm așa de bine împotriva Ucrainei. Am făcut meciul perfect. Îmi cer iertare că i-am criticat pe băieți și-i felicit din inimă pentru modul cum au evoluat. Și pe ei, și pe selecționer, dar și pe fani. Ce atmosferă au putut să facă!”, a declarat Marcel Răducanu pentru gsp.ro.

Fostul mare fotbalist al Stelei şi al Borussiei Dortmund crede că golul marcat de Nicolae Stanciu e cel mai frumos înscris până acum la acest Campionat European.

Răducanu a precizat că i-a transmis un mesaj de „La mulţi ani!” selecţionerului României.

Reclamă
Reclamă 4

I-am urat ‘La Mulți Ani!’ și i-am sugerat să le transmită jucătorilor ca pe teren să joace pentru ei, pentru fani, dar și pentru el. Și au făcut-o. Au evoluat cu multă disciplină, cu devotament, cu atitudine și și-au făcut meciul ușor”, a mai declarat Marcel Răducanu pentru sursa citată.

Nicolae Stanciu nu a uitat de critici după victoria fantastică împotriva Ucrainei: „Nu ne mai jigniţi”

Nicolae Stanciu nu a uitat de critici după victoria fantastică a României în meciul cu Ucraina. Discursul căpitanului naţionalei a amintit de discursul ţinut de Gică Hagi înainte de Campionatul Mondial din 1998, disputat în Franţa.

Stanciu a susţinut că el şi alţi jucători ai naţionalei au fost jigniţi şi a cerut să nu se mai întâmple acest lucru. El a susţinut, totodată, că George Puşcaş ar fi fost „tocat” de presă în ultimul an şi jumătate.

Reclamă

Îmi cer scuze dacă v-am jignit vreodată pe voi, cei din presă! Le cer scuze și celor două-trei mii de fani care ne-au huiduit și au plecat de la meciul cu Bulgaria! Nu sunt deloc ironic. Sunt scuze sincere.

„În doi ani ați dus-o la un alt nivel”

Ceea ce vă rog eu, în calitate de căpitan al echipei, indiferent de ceea ce se va întâmpla la meciul următor și la Euro, indiferent dacă veți scrie sau vorbi de bine sau de rău, vă rog… Să rămână totul la critică! Pentru că în doi ani ați dus-o la un alt nivel. Și n-am zis niciodată nimic.

Ați jignit colegi de-ai mei, m-aţi jignit pe mine… Chiar acum, cu câteva zile înainte de European… Nu avem nicio problemă cu critica, să ziceți că eu sunt slab, că ăla e slab, că celălalt. Dar nu jigniți! Ceea ce i-ați făcut lui George (n.r. Pușcaș) în ultimul an și jumătate… Pot să accept, sunt cel mai slab număr 10, n-am nicio problemă…

Visul meu de mic a fost să ajung la națională. Și eu, ca și voi, am trecut prin multe. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine.

Criticați, cât vreți, dar nu ne mai jigniți! Citiți articolele pe care le-ați scris… Nu poți, dacă ai suflet în tine, să scrii asemenea cuvinte despre un jucător sau altul”, a declarat Nicolae Stanciu la conferinţa de presă de după meci.

România – Ucraina 3-0

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Meciul de la Munchen a început cu Ucraina presând, însă jucătorii lui Rebrov nu au reuşit să trimită nici un şut pe poarta lui Niţu şi tricolorii au profitat. Man i-a pasat lui Stanciu, în marginea careului, iar acesta şutat din prima propulsând balonul la vinclul porţii lui Lunin şi înscriind un gol fabulos, 1-0 pentru România în minutul 29. Man a trimis pe lângă poartă în minutul 38, pentru ca un minut mai târziu Stanciu să încerce poarta din corner şi să lovească bara.

Tricolorii au intrat cu avantaj minim la pauză, dar startul reprizei secunde a adus minute excelente pentru elevii lui Edi Iordănescu. Răzvan Marin a majorat diferenţa pentru echipa noastră, în minutul 53, cu un şut de la 22 de metri care a trecut pe sub Lunin, iar minutul 57 a adus golul unui nesperat 3-0 pentru România: Man a driblat în careu, a trimis în faţa porţii şi Drăguş a înscris.

Ucrainenii au schimbat masiv, au încercat să pună presiune pe poarta lui Niţă, dar nu au reuşit să înscrie, deşi au avut o bară, prin Yaremchuk, în minutul 90+2, iar România a obţinut o victorie uriaşă în grupa E, făcând un pas mare către optimile de finală şi mulţumindu-şi extraordinarii suporteri, care au dominat, la rândul lor, duelul din tribune.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și